Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arda Güler'in Gençlerbirliği'ndeki İlk Antrenörü Açıklamalarda Bulundu

Real Madrid'de forma giyen yıldız futbolcu Arda Güler'in Gençlerbirliği'ndeki ilk antrenörü Erol Tokgözler, 18 yaşındaki futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu. Arda'nın topla olan ilişkisi ve potansiyeli hakkında konuşan Tokgözler, onun ne kadar yetenekli ve öngörülemez bir oyuncu olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 21:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arda Güler'in Gençlerbirliği'ndeki İlk Antrenörü Açıklamalarda Bulundu

Real Madrid'de forma giyen yıldız futbolcu Arda Güler'in Gençlerbirliği'ndeki ilk antrenörü Erol Tokgözler, 18 yaşındaki futbolcu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Arda'yı ilk gördüğümde boyu 1.55'ten uzun değildi ama topla inanılmaz işler yapıyordu, çok zekiydi. Real Madrid'de oynamaya başladığında herkes onun ne kadar olağanüstü bir futbolcu olduğunu görecek.

Her Durum İçin 5 Senaryosu Var

Beni en çok şaşırtan topla olan ilişkisiydi. Topu vücudunun bir uzvu gibi, üçüncü ayağı gibi kullanıyordu. Aklındaki her şeyi sahada yapıyordu. Her durum için 5 farklı senaryosu var gibiydi. Böyle bir oyuncuyu savunmacılar nasıl durduracak? Onun ne yapacağını asla tahmin edemiyorsunuz, öngörülemez bir oyuncu.

Arda'nın Potansiyeli Messi'den Yüksek

Messi benim gördüğüm en büyük oyuncu. Arda daha küçük bir çocuk ve Messi her şeyi başardı. Ancak potansiyellerden bahsedersek bence Arda'nın potansiyeli Messi'den yüksek. Tabii ki önünde çok yol var ve sadece potansiyelinden bahsediyorum.