Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arda Güler, Real Madrid'de Performansıyla Dikkat Çekiyor

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'in antrenmanlarında sergilediği performansla dikkat çekiyor. Yeni takımında gösterdiği güzel hareketlerle övgü alan Arda Güler, Real Madrid taraftarlarını heyecanlandırıp şaşırtıyor. Transfer sürecinde Barcelona ile rekabet haline gelen Arda Güler'in tercihi Real Madrid'den yana oldu. Barcelona cephesinden ise transferle ilgili çeşitli açıklamalar geldi. Arda Güler'in aşk hayatıyla ilgili de yeni bilgiler ortaya çıktı. İspanyol basınına göre Arda Güler'i kiralamak isteyen Real Betis'in Real Madrid ile görüşmeleri sürüyor.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 00:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arda Güler, Real Madrid'de Performansıyla Dikkat Çekiyor

Milli futbolcu Arda Güler, yeni takımı Real Madrid'in antrenmanlarında sergilediği performansla öne çıkıyor.

Real Madrid Kulübü tarafından kamuoyuyla paylaşılan görüntülerde, antrenmanlardaki güzel hareketleriyle dikkati çeken Arda Güler, yeni takımından da övgü aldı.

Sosyal medya hesabından, antrenmanda takım arkadaşını çalımlayarak güzel bir gol atan Arda Güler'in görüntüsünü yayımlayan İspanyol kulübü, "İsim: Arda, ilk soy isim: Kalite, ikinci soy isim: Güler" diye yazdı.

Real Madrid'in Arda Güler ile ilgili paylaşımlarına yorum yapan taraftarlar, "Bu çocuk bize büyük zaferler, goller, neşeler hediye edecek." şeklinde değerlendirmeler yaptı.

İspanyol basını da Arda'nın üçüncü günü geride kalan antrenmanlardaki performansıyla göz doldurduğunu ve Madridlileri heyecanlandırıp, şaşırttığını vurguladı.

18'lik yıldız, yeni takımıyla sözleşme imzalamadan önce sağlık kontrollerini tamamladı ve İspanyol devine transferi resmen tamamlandı.

Arda Güler, Real Madrid Başkanı Florentino Perez eşliğinde Real Madrid ile sözleşme imzaladı.

Real Madrid'de yeni sezon hazırlıkları başlarken teknik direktör Carlo Ancelotti, iki yeni ismin performansından büyülenmiş durumda.

Mundo Deportivo'nun haberine göre Real Madrid'in yeni başlayan 2023-24 sezonu hazırlıklarında Milan'daki 3 senelik kiralık dönemi sonrası takıma katılan Brahim Diaz ve Fenerbahçe'den transfer Arda Güler, en dikkat çekici isimler oldular.

Arda Güler, Barcelona ile Real Madrid arasındaki rekabetin bu yaz transfer açısından en net konusu haline gelmişti.

Milli oyuncu, tercihini Real Madrid'den yana kullanırken bu tercihin yankıları sürüyor.

Barcelona cephesinden konuya ilişkin açıklamalar dikkat çekiyor.

Barcelona'nın sportif direktörü Deco, Mateu Alemany ile bir araya geldiği öğle yemeğinin ardından restorandan ayrılırken basın mensuplarının sorularıyla karşı karşıya kalmıştı.

Deco, kendisine yöneltilen Arda Güler sorusuna ise şu şekilde cevap vermişti: "Arda Güler transferinde ne mi oldu? Bilmiyorum. Gerçekten söylüyorum onun için ne değişti bilmiyorum."

Deco'nun ardından bir açıklama da Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan geldi.

SPORT'a özel bir röportaj veren Laporta, Arda Güler transferine ilişkin de kapsamlı açıklamalarda bulundu.

Laporta'nın röportajında değindiği konuya ilişkin öne çıkan nokta, transferin ulaştığı büyüklükte rekabet adına bir hamle yapıp yapmama kararıydı.

Mundo Deportivo, Brahim Diaz ile birlikte dikkat çeken diğer isim Arda Güler'in şimdiden kalitesini gözler önüne serdiğini belirtti.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, açıklamalarına başlarken Fenerbahçe ile aslında 17.5 milyon Euro bonservis tutarında bir anlaşma sağlandığını belirtti ki planlarının bu serbest kalma bedelini ödemek üzerine olduğunu ortaya koydu.

Laporta, oyuncuyla da sağlanan anlaşmaya rağmen transferin boyutunun büyümesinin işleri değiştirdiğini dile getirdi.

Arda Güler'in Galatasaray Basketbol Takımı'nın oyuncusu Duru Nayman (18) ile yeni bir aşka yelken açtığı aktarılıyor.

Arda Güler ve Duru Nayman'ın şu ana kadar, İspanya'ya girişlerinde ve imza töreninde çekilmiş fotoğraflarının dışında farklı bir görüntüleri yoktu.

Fakat Arda ve Duru'dan yeni bir fotoğraf daha geldi.

Uzun süredir birlikte olan ve İspanya'ya da birlikte giden çiftten yeni görüntü geldi.

Arda Güler'in ailesi ve sevgilisiyle Madrid'teki bir Türk restaurantında çekilmiş yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Genç futbolcuyla ilgili merak edilen konuların başında, ilk sezonunda İspanyol ekibinin kadrosunda yer alıp almayacağı, başka bir takıma kiralık olarak gönderilip gönderilmeyeceği yer alıyor.

İspanyol basınına göre La Liga ekiplerinden Real Betis, Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çaldı.

Ligde geride kalan sezonu altıncı sırada tamamlayan ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan yeşil-beyazlıların oyuncuyu bir sezonluğuna kiralamak istediği ortaya çıktı.

Real'e kiralama bedeli ödemek istemeyen kulübün, oyuncunun maaşını karşılamayı önerdiği belirtildi.