Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arabanın deposunu dolduracaklara 275 TL destek! Tek şart açıklandı! Son gün 31 Ekim…

Opet Ekim ayına özel akaryakıt kampanyasını duyurdu. İndirimli yakıt alımı fırsatı sunan o kampanyayı değerlendirmek isteyenler için bütçe dostu işte o teklife dair tüm detaylar… Akaryakıt masrafını azaltacak o özel teklif Opet'ten geldi. Opet World Kart akaryakıt kampanyasını başvuruya açık hale getirdi. Kampanya 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olup harcama şartını karşılayan tüm araç sahipleri için geçerli olacak. Akaryakıt ve Otogaz alımında 75 TL'ye kadar ek 200 TL toplamda 275 TL'ye kadar Opet puan kazandıran kampanya devam ediyor. Küresel piyasalardaki her yeni hareketlilik akaryakıt fiyatlarında beklenmeyen yükselişi tetikliyor. Bu yükselişle beraber petroldeki artış vatandaşın cebine ek maliyet olarak yansıyor. Bankaların anlaşmalı akaryakıt istasyonları ile birlikte oluşturdukları kampanyalar bu zor dönemlerde araç sahibi her vatandaşa ilaç gibi geliyor. Opet'in harcadıkça kazandıran teklifine başvuruda bulunduktan sonra Opet Worldcard ile yapılacak 3.500 TL ve üzeri akary

Yayın Tarihi: 10.10.2023 14:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arabanın deposunu dolduracaklara 275 TL destek! Tek şart açıklandı! Son gün 31 Ekim…

Opet Ekim ayına özel akaryakıt kampanyasını duyurdu.

İndirimli yakıt alımı fırsatı sunan o kampanyayı değerlendirmek isteyenler için bütçe dostu işte o teklife dair tüm detaylar…

Akaryakıt masrafını azaltacak o özel teklif Opet'ten geldi.

Opet World Kart akaryakıt kampanyasını başvuruya açık hale getirdi. Kampanya 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olup harcama şartını karşılayan tüm araç sahipleri için geçerli olacak. Akaryakıt ve Otogaz alımında 75 TL'ye kadar ek 200 TL toplamda 275 TL'ye kadar Opet puan kazandıran kampanya devam ediyor. Küresel piyasalardaki her yeni hareketlilik akaryakıt fiyatlarında beklenmeyen yükselişi tetikliyor. Bu yükselişle beraber petroldeki artış vatandaşın cebine ek maliyet olarak yansıyor. Bankaların anlaşmalı akaryakıt istasyonları ile birlikte oluşturdukları kampanyalar bu zor dönemlerde araç sahibi her vatandaşa ilaç gibi geliyor.

OPET’İN AKARYAKIT HARCAMASINI 275 TL UCUZLATAN TEKLİFİ NEDİR?

Opet'in harcadıkça kazandıran teklifine başvuruda bulunduktan sonra Opet Worldcard ile yapılacak 3.500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımında 200 TL toplamda 275 TL Opet Puan kazanmak mümkün oluyor. Kazanılan puanlar harcama tutarı yerine getirildikten sonra Opet Worldcard içerisine yükleniyor.Yakıt alışverişini ucuzlatmak isteyen araç sahipleri kampanyaya katılabilmek için 6 Ekim tarihinden sonra akaryakıt alımı yapmış olmalıdır. “Opet Worldcard kullanılarak yapılacak 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımı 25 TL toplamda ise 75 TL Opet Puan kampanyası” ile beraber birleştirilerek değerlendirilebilecek.

OPET İLE 275 TL UCUZA AKARYAKIT KAZAN KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI!

Opet istasyonlarında yapılan harcama sonrası kazanılan puanlar yine Opet istasyonlarında değerlendirilebilecek. Akaryakıt ve Otogaz harcamalarının sonucunda karta yüklenecek tüm Opet puanlar yalnızca Opet istasyonlarından yapılacak akaryakıt alımında geçerlilik olacaktır.Yapı Kredi ve Opet kampanya kapsamında şartları karşılayan tüm vatandaşlara indirimli akaryakıt alışveriş fırsatı sunmayı sürdürüyor. Geçmişe yönelik yapılacak ödemeler ya da istasyon dışı satışlar ile Opet Puan kazanmak mümkün olmuyor. Aynı gün içinde ve aynı iş yerinden yapılan işlemlerin yalnızca ilki kampanya dahil ediliyor.