Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Apple, Uygun Fiyatlı iPhone SE 4 Modelini Kullanıcılarıyla Buluşturacak

Giderek yükselen kur ve maliyetlerden dolayı Türkiye’de teknolojiye erişim günden güne zorlaşıyor. Apple kullanıcılarına 4. nesil iPhone SE sürprizi geldi. Apple'ın yeni iPhone planlarına dair heyecan verici detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 11.08.2023 21:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Apple, Uygun Fiyatlı iPhone SE 4 Modelini Kullanıcılarıyla Buluşturacak

Apple kullanıcılarına 4. nesil iPhone SE sürprizi geldi

Giderek yükselen kur ve maliyetlerden dolayı Türkiye’de teknolojiye erişim günden güne zorlaşıyor. Teknoloji dünyasında en temel ihtiyaç olan telefona olan erişim sıkıntısı da dikkat çekiyor. Hele ki bir Apple kullanıcısıysanız, bugün bir iPhone 14 satın almak için 40.000 TL’yi aşan paralar vermek durumunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla da Apple kullanıcılarının en ihtiyaç duyduğu şeylerden birisi, uygun fiyatlı bir iPhone modeli. Uygun fiyatlı iPhone SE 4 için start verildi! İşte bu noktada akıllara iPhone SE 4 geliyor. Apple’ın da bu konu hakkında çalışmalara başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Görünüm olarak iPhone X benzeri bir tasarıma sahip olacak olan iPhone SE 4, yetenek olarak ise X modelinden çok daha güçlü olacak. Cihaz eski görüntüsünün aksine Apple A15 Bionic yonga setiyle donatılacak ve oldukça güçlü olacak. Telefonun ekranı ise yine 60 Hz tazeleme oranı sunacak. Batarya anlamında ise yine çok bir beklentiye girmemek lazım. Zira bildiğiniz gibi ABD merkezli şirket telefonlarında devasa piller kullanmıyor. Apple’nın büyük bataryalar kullanmak yerine şarj problemini yazılımla çözmeye çalıştığını biliyoruz. Muhtemelen iPhone SE 4’te de benzer adımlar görüyor olacağız. Söz konusu telefon hakkındaki detaylar netleştikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.

Apple'ın yeni iPhone planlarına dair sürpriz detaylar!

Apple kullanıcılarına 4. nesil iPhone SE sürprizi geldi Apple'ın yeni iPhone planlarına dair sürpriz detaylar! iPhone 15 ve iPhone SE 4 için heyecan dorukta. tvOS 17'nin dördüncü beta sürümünde ortaya çıkan kodlar, yeni modellerin ipuçlarını veriyor. Eylül ayında gerçekleşecek etkinlikte büyük sürprizler bekleniyor! Apple, yeni nesil iPhone planlarını tvOS 17'nin dördüncü beta sürümünde açıkladı ve 4. nesil iPhone SE sürprizi yaşandı. Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 15 modellerine ek olarak, Apple'ın önceki modellerine göre daha fazla seçenek sunmayı hedeflediği görülüyor. tvOS 17 Beta sürümündeki verilere göre, iPhone 15'in yanı sıra yeni bir iPhone SE modeli de kullanıcılarla buluşacak. Apple hayranları, bu sürpriz gelişmeyle merakla gelecek nesil iPhone modellerini beklemeye devam ediyor. Apple'ın iPhone dünyasında heyecan uyandıran gelişmeleri sürüyor. Twitter kullanıcısı Aaron, tvOS 17'nin dördüncü beta sürümüne kadar keşfedilmemiş iPhone kodlarını gün yüzüne çıkardı. Bu kodlar arasında yer alan 'iPhone15,4', 'iPhone15,5', 'iPhone16,1' ve 'iPhone16,2', Apple'ın yeni nesil iPhone modellerine işaret ediyor. Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen iPhone etkinliği öncesinde bu kodlar, teknoloji dünyasında büyük bir merak uyandırdı.

Apple'ın yeni nesil iPhone planlarına dair heyecan verici detaylar

Apple'ın yeni nesil iPhone planlarına dair heyecan verici detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. tvOS 17'nin dördüncü beta sürümü, gelecek iPhone modellerine dair ipuçlarını içeriyor. Ortaya çıkan bu bilgilere göre, iPhone 15 modellerinin yanı sıra, daha önce hiç duyulmamış olan iPhone14,1 ve iPhone14,9 kodları da bulunuyor. Bu kodlar, muhtemelen A15 Bionic işlemcisi ile güçlendirilen telefonları temsil ediyor. Ancak, bu gizemli modellerin ne anlama geldiği konusunda çeşitli iddialar bulunuyor. Bazı analistler, bu modellerin 4. nesil iPhone SE'ye işaret ettiğini öne sürüyor. Söylentilere göre, Apple, yeni iPhone SE modelini Type-C bağlantısı ve A15 Bionic işlemci ile pazara sunabilir. Bu modele yönelik beklentiler, uzun süredir beklenen Type-C bağlantısının eklenmesiyle şekilleniyor. Daha önce, iPhone X tasarımının temel alınarak büyük bir ekranla gelecek olan iPhone SE modelinin 2024'e ertelendiği belirtilmişti. Ancak eylül ayındaki etkinlikte iPhone SE 4 modelinin tanıtılması bekleniyor.