Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalyaspor İdmana Hız Kesmedi

Onvo Antalyaspor, milli maç arası sonrası hazırlıklarına çift idmanla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 11.10.2024 22:34
Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 22:34

Antalyaspor İdmana Hız Kesmedi

Antalyaspor, Günü Çift İdmanla Geçirdi

Trendyol Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Onvo Antalyaspor, milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı verimli bir şekilde değerlendirmeye devam ediyor.

Morning Training Session

Kırmızı-beyazlı takım, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki fitness salonunda yaptı. Sporcular, burada kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarına odaklandılar.

Evening Field Practice

Akşam saatlerinde ise sahada gerçekleştirilen antrenmanın ilk aşaması ısınma koşuları ve 5'e 2 pas çalışmasıyla başladı. Antrenmanın asıl odak noktası, pas organizasyonları ve takım koordinasyonunun güçlendirilmesi oldu. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Next Challenge

Onvo Antalyaspor, milli takım arası sonrası Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 19 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele için tüm hazırlıkların titizlikle sürdüğü bildirildi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Onvo Antalyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Onvo Antalyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdürdü. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde sahada yapılan idmanda, Deni Milosevic (solda), Abdurrrahim Dursun (ortada) ile mücadele etti.