Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalyaspor Futbolcusu Naldo'nun Oğlu Trafik Kazasında Yaralandı

Antalyaspor futbolcusu Naldo'nun oğlu Davi, trafik kazasında arabadan fırlayarak ağır yaralandı. Kazada diğer aile üyeleri de yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Naldo'nun oğlu Davi'nin durumu kritik.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 15:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Antalyaspor Futbolcusu Naldo'nun Oğlu Trafik Kazasında Yaralandı

Kaza Detayları

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un futbolcusu Naldo Pereira'nın ailesi Antalya Konyaaltı'nda trafik kazası geçirdi. Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi kazada arabadan dışarı fırladı. Hemen hastaneye kaldırılan Davi'nin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Kaza Anı

Kaza, saat 11.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi 1255 sokak ile Toroslar Caddesi kesişiminde bulunan kontrolsüz kavşakta meydana geldi. 1255 sokak üzerinden seyir halinde olan bir otomobil, Naldo'nun kayınpederi olan İtalyan Walter Tilatti'nin kullandığı otomobile yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Tilatti'nin otomobili, aynı yönde seyir halinde olan bir motosiklete çarptı. Kazada Tilatti sıkışırken, eşi Alexandra Nardy ile Naldo'nun oğlu Davi araçtan fırladı.

Kazaya Müdahale

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Davi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar da müdahale edildikten sonra hastaneye götürüldü. Vatandaşlar, sıkışan sürücüyü araçtan çıkarmak için çaba gösterdi, ancak başarılı olamadı. İtfaiye ekibi tarafından kurtarılan sürücü de hastaneye götürüldü.

Olayın Sonuçları

Naldo, ailesinin yanına hastaneye gitti. Kayınvalidesi ve kayınpederinin durumunun iyiye gittiği, oğlu Davi'nin ise ameliyata alındığı öğrenildi. Kazayı gören bir tanık, bu kazanın daha önce gördüğü kazalardan çok daha şiddetli olduğunu ifade etti.