Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Motosikletten Açılan Ateşte Bir Kişi Yaralandı

Serik ilçesinde motosikletli iki saldırgan, servis aracı bekleyen kişilere ateş açtı. Bir kişi yaralandı, polis soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 12.10.2024 10:36
Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 10:36

Antalya'da Motosikletten Açılan Ateşte Bir Kişi Yaralandı

Antalya'da Silahlı Saldırı Olayı

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen olayda, bir motosikletten ateş açılması sonucu bir kişi yaralandı. Olay, Merkez Mahallesi'nde işe gitmek üzere servis aracı bekleyenlerin yanında gerçekleşti.

Saldırılar ve Kaçış

Motosikletle gelen maskeli iki kişi, pompalı tüfekle ateş ederek olay yerinden kaçtı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Mutlu Özkan (41), ihbar üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralı şahsın bacağından ve kasığından yaralandığı, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Aile Üyeleri Olayı Yorumladı

Yaralanan kişinin yengesi Ayşe Özkan, basına yaptığı açıklamada, akrabası ile herhangi bir husumetinin olmadığını ve bu saldırının hedefinin o olmadığını belirtti. Ayrıca, Mutlu Özkan'ın bekar olduğunu ve kanser hastası annesiyle yaşadığını ifade etti.

Ayşe Özkan, olay anında yanında bulunan kadınların saldırıdan kaçabildiğini, ancak Mutlu Özkan'ın kaçamadığını vurguladı.

Polis Soruşturma Başlattı

Olay yerinden kaçan iki saldırganın yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Antalya'nın Serik ilçesinde motosikletten açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Olay yerine...

Antalya'nın Serik ilçesinde motosikletten açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.