Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antakya Film Festivali: Konforu Unutarak Şifa Bulma Fırsatı

Antakya Film Festivali, bu yıl "Antakya varsa ben de varım" sloganıyla 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalde film gösterimleri ve etkinlikler çadır yerleşkelerinde ve konteyner kentlerde gerçekleştirilecek. Festival koordinatörü Atakan Metin, festivale katılmak isteyenlerin günlük konforlarını unutarak empati yapmaları gerektiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 12:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Antakya Film Festivali: Konforu Unutarak Şifa Bulma Fırsatı

Antakya Film Festivali: Konforu Unutarak Şifa Bulma Fırsatı

Antakya Film Festivali, bu yıl "Antakya varsa ben de varım" sloganıyla 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Festival koordinatörü Atakan Metin, festivalin konforunun olmadığı ancak şifa bulma fırsatı sunan bir deneyim olduğunu belirtti. Festivalde film gösterimleri ve etkinlikler çadır yerleşkelerinde ve konteyner kentlerde gerçekleştirilecek.

Festival koordinatörü Atakan Metin, festivale katılmak isteyenlerin günlük konforlarını unutarak empati yapmaları gerektiğini vurguladı. Film festivali standartlarını elde ettikten sonra tamamlamaya çalıştıklarını ve bu yıl özel Antakya'ya sanatla, sinemayla şifa olmaya devam ettiklerini söyledi.

Festival başkanı Mehmet Oflazoğlu ise film gösterimlerinin ve etkinliklerin çadır yerleşkeleri ve konteyner kentlerde gerçekleştirileceğini açıkladı. Festivalde bu yıl Meral Orhonsay'a "Onur Ödülü" ve Vadullah Taş'a "Sinema Emek Ödülü" verilecek.