Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara'nın Denizinde Dev Konser

Ankara'nın Denizi olarak bilinen Savcılı Plajı yelken yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Bugün başlayan ve 3 gün sürecek yarışmalarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yarışlara İstanbul, Antalya, Mersin, İskenderun, Trabzon ve Isparta'dan 9 kulüpten yaklaşık 100 sporcu katılıyor. Yelken Yarışları kapsamında gün boyu müzik dinletisi ve Cemre Özdal konseri düzenlenecek. Tanıtımı Cacabey Meydanı'nda yapılan yarışların açılışı ilgi gördü. Deprem bölgelerinden gelen depremzedeler su sporlarıyla motive ediliyor.

Yayın Tarihi: 05.08.2023 07:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ankara'nın Denizinde Dev Konser

Ankara'nın denizinde dev konser...

Start verildi Ankara'nın Denizi olarak bilinen Savcılı Plajı yelken yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Bugün başlayan ve 3 gün sürecek yarışmalarda gün boyu çeşitli etkinlikler ile devam edecek.

Ankara'nın Denizi olarak adlandırılan Savcılı Plajı'nda düzenlenen yelken yarışları yoğun katılım ile başladı. İstanbul, Antalya, Mersin, İskenderun, Trabzon ve Isparta'dan 9 kulüpten yaklaşık 100 sporcunun yarışıyor.

Hirfanlı'nın coğrafi uygunluğunu kontrol ettiklerini ve bölgenin yelken sporu için biçilmez kaftan olduğunu ifade eden Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak

"Ahiliğin erdemleriyle sporun güzelliğini buluşturup güzel bir organizasyonla başarılı sporcular getireceğimize inanıyorum. Burası için gönülden bir davet varken her yıl burada olacağımızın sözünü veriyorum. Organizasyonda emeği geçenlere ve çağrımıza kulak verip birçok ilimizden buraya gelen yelken ailesine teşekkür ediyorum." dedi.

DEV KONSER

Yelken Yarışları kapsamında final programında gün boyu müzik dinletisi ardından ise Cemre Özdal sahne alacak. Sahil kıyısında gerçekleşecek konsere yoğun katılım bekleniyor.

Hirfanlı Baraj Gölü Yelken Yarışları'nda depremzedeler, su sporlarıyla motive ediliyor.

Tanıtımı Cacabey Meydanı'nda yapılan İç Anadolu Bölgesinin denizi ve sahili olarak görülen Savcılı Bölgesi Yelken Yarışları açılışı ilgi gördü.

Deprem bölgelerinden su sporları için Kırşehir'e gelen depremzedeler ise çocukların gelişimleri noktasında yarışmaları fırsat olarak gördüklerini belirtti. Yapılan organizasyonu beğenen sporcular ise geleceğe umutla baktıklarını ve su sporlarını severek yaptıklarını ifade etti. Kırşehir'in Kaman ilçesi Savcılı Plajında başlayan yelken yarışları 3 gün sürecek.