Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara'da Elektrik Kesintisi Uyarısı

Ankara'da yaşayan herkes tedbirini alsın! Elektrik dağıtıcı firma Başkent Edaş, birçok ilçede bakım ve onarım çalışmalarının yürütülecek olduğunu bildirdi. Ankara'nın birçok ilçesinde arıza onarımlarının ve şebeke bakım çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 16:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ankara'da Elektrik Kesintisi Uyarısı

Ankara'da yaşayan herkes tedbirini alsın!

Sabah 09.00’da başlayacak akşama kadar devam edecek! 10 Ekim Ankara Elektrik Kesintisi Hafta başında Ankaralıları bilgilendirmek amacı ile yeni bir liste düzenleyen elektrik dağıtıcı firma Başkent Edaş, birçok ilçede bakım ve onarım çalışmalarının yürütülecek olduğunu bildirdi. Son dönemlerde her gün Ankara ilinin çeşitli ilçelerinde bakım çalışmaları planlayan yanı sıra arıza onarım çalışmaları da yürüten elektrik dağıtıcı firma Başkent Edaş, son olarak bugün için bir çalışma programı düzenledi. Yeni haftanın ilk mesai günü için düzenlemiş olduğu programı resmi web sitesi üzerinden yayınlayan firma, detayları paylaştı. 9 Ekim 2023 Pazartesi günü için düzenlemiş olduğu çalışma programı dahilinde Ankara’nın birçok ilçesinde arıza onarımlarının ve şebeke bakım çalışmalarının yürütülecek olduğunu bildiren Başkent Edaş, ilgili çalışmaların gün boyunca elektrik kesintilerine neden olacağını ifade etti.

Ankara Elektrik Çalışması Nerelerde Olacak?

Her gün olduğu gibi yeni haftanın ilk gününde de resmi web sitesi üzerinden yeni bir liste yayınlayarak bölge halkını bilgilendiren Başkent Edaş, bugün ekiplerinin birçok ilçede sahada olacaklarını bildirdi. Saha çalışmaları kapsamında bakım ve onarım faaliyetlerinin yürütülecek olduğunu bildiren firma, çalışma kapsamında olan ilçeleri ise şu şekilde sıraladı: Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Mamak, Sincan, Yenimahalle.

Ankara Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Olan Yerler

Yürütülecek olan çalışmalar sebebi ile Ankara ilinin noktalarında elektrik kesintilerinin yaşanacağını bildiren Başkent Edaş, kesintilerden etkilenecek olan bazı yerleri ise şu şekilde sıraladı: Altındağ: Battalgazi, 1017 NOLU Sokak. Çankaya: İlkbahar, Eti, Tok, 100. Yıl, Çankaya, Prof. Dr. Aziz Sancar, Tunalı Hilmi, Kavaklıdere, 4752 NOLU Sokak, Alacaatlı, Beytepe, Gönül, Mareşal Fevzi Çakmak, 1986 NOLU Sokak, Mutlukent. Etimesgut: Alsancak, 2221 NOLU Sokak. Mamak: General Zeki Doğan, Rüstem Keleş, Mutlu, 109 NOLU Sokak, Diriliş. Sincan: Akşemsettin, Latif, Beyobası, Doğa Tarım Bahçeleri, Yeni Peçenek, Alcı. Yenimahalle: Macun, 256 NOLU Sokak, Yuvaköy.