Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Anderson Talisca'nın Katar Ligi'ne transfer olacağı iddia edildi

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca'nın Katar Ligi'ne transfer olacağı iddia edildi. Al Nassr'dan ayrılmak istediği belirtilen Brezilyalı oyuncunun yeni adresinin Al Duhail olduğu söyleniyor. Talisca'nın transferinin çok yakın olduğu ifade ediliyor.

Yayın Tarihi: 29.08.2023 07:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Anderson Talisca'nın Katar Ligi'ne transfer olacağı iddia edildi

Anderson Talisca'nın Katar Ligi'ne transfer olacağı iddia edildi

Neredeyse her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de adı gündemden düşmeyen Anderson Talisca'nın sürpriz bir adrese gideceği iddia edildi. Beşiktaş ile adı anılan ve son olarak kulübün yüksek maliyetli olduğu gerekçesiyle transferinden çekildiğini açıkladığı Anderson Talisca'nın Katar Ligi'ne transfer olacağı belirtildi. Anderson Talisca, Al Duhail'e gidiyor.

Al Nassr'dan ayrılma isteği

Al Nassr'dan ayrılma istediği belirtilen Brezilyalı 10 numara oyuncusunun yeni adresinin Katar Ligi ekiplerinden Al Duhail olacağı iddia edildi. Katar basınında yer alan habere göre; transferin gerçekleşmesinin çok yakın olduğu yazıldı. Al Nassr, 2021 yazında Çin'in Guangzhou Evergrande takımından kadrosuna kattığı Anderson Talisca ile olan sözleşmesini geçtiğimiz Nisan ayında 2026 yılına kadar uzatmıştı.

Süper Lig'de unutulmaz izler bıraktı

Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş forması giyen ve unutulmaz bir iz bırakan Talisca, şu anda Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da kariyerine devam ediyor. Yaz transfer dönemi boyunca Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine sıklıkla giren Talisca için Beşiktaş Kulübü yalanlama yapmıştı. Galatasaray'ın da gündeminde yer aldığı iddia edilen Anderson Talisca, yeni bir transfer iddiasıyla gündeme geldi.

Al Duhail'in teklifi

Katar basınında yer alan habere göre, Al Duhail'in Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi. Al-Duhail'in Anderson Talisca'yı renklerine bağlamasının oldukça yakın olduğu ifade edildi. 29 yaşındaki futbolcunun adı Türkiye'den de Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyordu. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Talisca'nın, kulübü Al Nassr ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Al Nassr'da şu ana dek 62 maçta sahaya çıkan Anderson Talisca, 45 gol attı ve 6 asist yaptı.