Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Anastasios Bakasetas, sakatlıktan erken dönüş için çalışmalarını hızlandırdı

Ülkesi Yunanistan ile oynadığı milli maçta sakatlanan Anastasios Bakasetas, sakatlıktan erken dönüş için çalışmalarını hızlandırdı. Alanyaspor maçını kaçıran Bakasetas'ın geri dönüşü için 3-4 hafta bekleniyordu, ancak oyuncu beklenenden daha erken dönmek için çaba sarf ediyor. Bakasetas'ın önümüzdeki hafta sahaya inmesi ve kendisini denemesi bekleniyor. Tedavi sürecine olumlu yanıt vermesi halinde Fenerbahçe maçının kadrosuna dahil edilecek.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 02:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Anastasios Bakasetas, sakatlıktan erken dönüş için çalışmalarını hızlandırdı

Ülkesi Yunanistan ile oynadığı milli maçta sakatlanan ve formasından uzak kalan Anastasios Bakasetas geri dönüş için sayıma geçti.

Alanyaspor maçını kaçıran Yunan orta sahanın geri dönüşü için 3-4 hafta arası ifade ediliyordu. Ancak Bakasetas beklenenden daha erken dönme adına çalışmalarını hızlandırdı. Günü Trabzonspor Atletik Performans Antrenörü Atilla Gayberi ile birlikte salonda geçiren Bakasetas'ın bu haftayı salonda tamamlaması bekleniyor. Ağrıları büyük oranda dinen Bakasetas'ın tedaviye vereceği cevaba göre önümüzdeki hafta başıyla sahaya inmesi ve kendisini denemesi bekleniyor. Bakasetas tedaviye ve antrenmanlara olumlu yanıt vermesi halidende Fenerbahçe maçının kafilesine dahil edilecek.

Milli takımda yaşadığı sakatlık nedeniyle sol kasık bölgesinde yaralanma meydana gelen 30 yaşındaki 10 numaranın 3 hafta daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Abdullah Avcı'yla maçın ardından tedavi sürecini konuşan Yunan oyuncu, 'Hocam erken dönmek için elimden geleni yapacağım' dedi. Fotomaç'ın haberine göre; Bakasetas'ın Fenerbahçe derbisine yetişmesi için çok yoğun bir tedavi sürecine tabi tutulacağı ifade edildi.