Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Altın Yatırımcısına Parça Pinçik Eden Uyarı: Altın Fiyatlarının Yükseleceği Tarih Verildi!

Yatırım uzmanları altın yatırımcılarına tavsiyeler vererek, gram altının zirve yapacağı tarihe dikkat çekti. Altın fiyatlarının yükseleceği tarih verildi! Pik yapacak, almayan yanar! Altın yatırımcısından önemli uyarı- ABD-Rusya-Ukrayna gerginliğinin ve FED kararları, altın fiyatlarında dengesizlik yaratırken vatandaşlar altın yatırımı ile ilgili uzmanlardan tavsiye bekliyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 13:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Altın Yatırımcısına Parça Pinçik Eden Uyarı: Altın Fiyatlarının Yükseleceği Tarih Verildi!

Altın fiyatlarının yükseleceği tarih verildi! Pik yapacak, almayan yanar!

Yatırım uzmanları altın yatırımcılarına tavsiyeler vererek, gram altının zirve yapacağı o tarihe dikkat çekti. Altın fiyatlarının yükseleceği tarih verildi! Pik yapacak, almayan yanar! Altın yatırımcısından önemli uyarı- ABD-Rusya-Ukrayna gerginliğinin ve FED kararları, altın fiyatlarında dengesizlik yaratırken vatandaşlar altın yatırımı ile ilgili uzmanlardan tavsiye bekliyor. Türkiye’nin önemli yatırım uzmanları, vatandaşların altın yatırımlarına yönelik beklenen haberi verdi. İşte vatandaşları ilgilendiren gram altın tahminleri ile ilgili detaylar…

Gram altın fiyatlarında son durum nedir?

FED kararlarının ardından gram altının fiyatları yükselişe geçti. Rusya-Ukrayna krizinin ardından dolar bazında yaşanan değişikliklere bağlı olarak ons altın fiyatı etkilenirken, FED Başkanı Jerome Powell’ın yaptığı konuşmalara bağlı olarak dolar düşüşe geçti. Peki, gram altın son durum nedir? Doların geri çekilmesine bağlı olarak ons altın değer kazandı.

Altın fiyatlarında sert yükselişler yaşanacak!

Merkez Bankası yaptığı para politikaları ile altın ve dolar tahminlerini daha güçlü kılmaya çalışıyor. Jerome Powell’ın yaptığı konuşmaların akabinde dolarda düşüş yaşandı. Gün içinde değeri 1883 TL’yi gören gram altın yükselecek mi?

Editorün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.