Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Altın Yatırımcılarına Yeni Fırsat Açıklamaları

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra altın piyasasında artan hareketlilik ve alım-satım fırsatlarının takibi. Ünlü ekonomist Necmettin Batırel'in altın yatırımcılarına yeni fırsat açıklamaları ve altın piyasasındaki durum hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 01.10.2023 00:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Altın Yatırımcılarına Yeni Fırsat Açıklamaları

Altın Yatırımcılarını İlgilendirecek Yeni Fırsat Açıklamaları Ünlü Ekonomistten Geldi!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra hareketlenen piyasa da altın yatırımcıları artarken piyasa verilerinin tahmin ve raporlarına göre alım-satım fırsatlarının takibi de arttı. Ünlü ekonomist son açıklamalarında altın yatırımcılarına yeni tüyolar verdi. Ünlü ekonomist Necmettin Batırel yeni açıklamalarında altın yatırımcılarına özel yeni fırsatlardan bahsetti. Ekonomist Necmettin Batırel son yaptığı açıklamalarında altın yatırımcılarını ilgilendirecek açıklamalarda bulunurken altın alımı için zaman ve fırsat kollayanlara da ince tüyolarda bulundu. Ekonomist Necmettin Batırel açıklamalarında neler dedi? Altın için en iyi yeni alım fırsatı ne zaman gelecek? İşte tüm detaylar ve açıklamalar…

Altında Durum Ne Olacak?

Açıklamalarının devamında Çin ekonomisinin kötüye gittiğine değinen Batırel, altında 1935 dolar direncinin kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti, aşılması durumunda 1950-1965 dolar seviyelerine çıkabileceğini dile getirdi. Bu rakamları ulaşabilmesi için altının 1915 desteğini kırması gerektiğini söyleyen Batırel, gram altın tutarının 1655 TL olduğunu aktardı. Bankalarda 1640 ile 1705 TL civarında yer alan altın fiyatının Kapalıçarşı'da 1690-1700 TL'den işlem gördüğünü açıkladı.

Altın ve Dolar Almak İsteyenler Bu Tarihi Beklesin!

Tarihin en büyük alım fırsatı geliyor Altın yatırımcılarını ilgilendirecek o açıklama Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi. Altın alacaklar mutlaka o tarihi beklesin. İşte Ekonomist Necmettin Batırel'in o açıklamaları… Açıklamaları ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ekonomist Necmettin Batırel, altın alacak vatandaşları tek tek uyardı. Sosyal medya hesabı üzerinden önemli tavsiyelerde bulunan Batırel, altındaki düşüş trendinin durduğunu işaret etti. Altın almak isteyenler için o tarihi işaret eden uzman isim tavsiyelerini peş peşe sıraladı.