Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Altın Kafes Dizisi: Yeni İsim ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Yönetmenlik koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturduğu Tutsak dizisi hakkında radikal bir karar alındı. Sete çıkan ve hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizide isim değişikliğine gidildi. Kore'den uyarlanan ve kadrosunda birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Tutsak'ın yeni adı resmen belli oldu. Yeni TRT1 dizisi Ağlayan Gelin'e bomba transfer! Payitaht Abdülhamid'in yıldızıydı. Hikayesiyle şimdiden merak konusu haline gelen ARC Film imzalı Tutsak'ın yeni ismi Altın Kafes olarak açıklandı. ATV'nin yeni dizisi Altın Kafes'in heyecanla beklenen oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Aytaç Şaşmaz, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Ebru Cündübeyoğlu, Kaan Turgut, Ali Kayra Kul, Sacide Taşaner, Sümeyra Koç, Cansu Mumcu, Şifa Nur Gül, Aksel Yılmaz, Eda Nur Gülbudak, Murat Kılıç, Gurur Çiçekoğlu ve Buse Orcan.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 14:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Altın Kafes Dizisi: Yeni İsim ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Yönetmenlik koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturduğu Tutsak dizisi hakkında radikal bir karar alındı.

Sete çıkan ve hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizide isim değişikliğine gidildi. Kore'den uyarlanan ve kadrosunda birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Tutsak'ın yeni adı resmen belli oldu.

Yeni TRT1 dizisi Ağlayan Gelin'e bomba transfer! Payitaht Abdülhamid'in yıldızıydı

Hikayesiyle şimdiden merak konusu haline gelen ARC Film imzalı Tutsak'ın yeni ismi Altın Kafes olarak açıklandı. ATV'nin yeni dizisi Altın Kafes'in heyecanla beklenen oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Aytaç Şaşmaz, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Ebru Cündübeyoğlu, Kaan Turgut, Ali Kayra Kul, Sacide Taşaner, Sümeyra Koç, Cansu Mumcu, Şifa Nur Gül, Aksel Yılmaz, Eda Nur Gülbudak, Murat Kılıç, Gurur Çiçekoğlu ve Buse Orcan.

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Altın Kafes dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı.

Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuları bir araya getiren dizinin ilk tanıtımı görücüye çıktı. Sosyal medyada ilgi gören tanıtım sonrası dizinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları merak edilip araştırılmaya başlandı. ARC Film imzalı dizi; Onur ile Zeynep'in büyük bedeller ödeyecekleri aşk hikayesini anlatıyor.

ALTIN KAFES DİZİSİ İLK TANITIMI YAYINLANDI!

Senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan'ın kaleme aldığı ARC Film imzalı Altın Kafes dizisi, ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk tanıtımı izleyicilerle buluştu. Aşk ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri derinden etkileyecek yapım, tanıtımıyla sosyal medyada da çok konuşuldu.

ALTIN KAFES DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ TARİHTE?

Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturduğu Altın Kafes dizisin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer verilecektir.

ALTIN KAFES DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül'ü başrollerinde bir araya getiren Altın Kafes, sırlarla ve yalanlarla dolu ihtişamlı bir dünyanın gizemlerini gözler önüne serecek. Merakla beklenen dizide olaylar bir suikastle başlayacak Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı 'Onur' ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist 'Zeynep'in büyük bedeller ödeyecekleri aşk hikayesini konu ediniyor.

ALTIN KAFES DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kore uyarlaması olan dizide Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül ikilisine; Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul, Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner gibi isimler eşlik ediyor.