Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alperen Ocakları İstanbul'dan Şehit Polis Yılmaz'a Protesto

Alperen Ocakları İstanbul, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için protesto düzenledi. Adalet talepleri öne çıktı.

Yayın Tarihi: 24.09.2024 23:13
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024 23:13

Alperen Ocakları İstanbul'dan Şehit Polis Yılmaz'a Protesto

Alperen Ocakları İstanbul'dan Protesto

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphesi nedeniyle yaşanan olayda şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz'ı anmak amacıyla bir protesto düzenledi.

Erdal Taşkın'dan Sert Açıklamalar

Beyoğlu Şişhane Metro çıkışında bir araya gelen Alperen Ocakları üyeleri, pankartlar açarak ve sloganlar atarak etkinliklerini gerçekleştirdi. Grupla birlikte yapılan basın açıklamasını Alperen Ocakları İstanbul İl Başkan Vekili Erdal Taşkın yaptı. Taşkın, cezaların yetersiz olduğunu ve adaletin sağlanması gerektiğini vurguladı.

Taşkın, "Polisimize, jandarmamıza ve askerimize kurşun sıkanların devlet imkanlarını kullanarak yıllarca cezaevlerinde beslenmesine rıza göstermiyoruz. Çocuklara tecavüz edenler ve masum insanları öldürenler için adalet gerekmektedir." dedi.

İdam Talebi ve Şehitlere Saygı

Taşkın, şehit Yılmaz'ın ve tüm şehitlerin kanının yerde kalmaması için idamın geri getirilmesi gerektiğini belirtti. "Sözde insan hakları savunucuları, terörü ve teröristleri savunarak bu canilere kol kanat germeye çalışıyorlar. Ancak unutmayalım ki bu canilerin her nefesi haramdır." ifadelerini kullandı.

Hasan Balcı, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı, şehit polis Yılmaz'a Allah'tan rahmet dileyerek, ailesine ve Polis Teşkilatı'na başsağlığı dileklerini iletti.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti.