
28. Yıldönümünde Anma Töreni
İzmir, Aydın ve Denizli'de, ülkücü hareketin lideri ve MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 28. yıl dönümü dolayısıyla anma etkinlikleri gerçekleştirildi.
İzmir Anması
MHP İzmir İl Başkanlığı, Alsancak Hocazade Camisi'nde düzenlenen programda, cuma namazının ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edilerek anıldı. MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, Türkeş'in ülkücü hareketin önemli bir yönlendiricisi olduğunu belirtti. Seçgin, "Yol ve yön göstericimizdi, partimizin kurucusuydu, fikir dünyamızı aydınlatan bir liderdi. 28 yıl önce ebediyete intikal etti. Bugün liderimiz Devlet Bahçeli koruyucu ve kollayıcı genel başkanımızdır. Onun izinde yolumuza devam ediyoruz," dedi.
Etkinlikte, katılımcılara lokma dağıtıldı.
Aydın'da Dualar Edildi
MHP Aydın İl Başkanlığı önünde düzenlenen programda da Alparslan Türkeş için dualar kaldırıldı ve katılımcılara lokma ikram edildi. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Türkeş'i minnet, özlem ve şükran duygularıyla andıklarını ifade etti. Alıcık, Türkeş'in Türk milliyetçiliğinin bayraktarı olduğuna vurgu yaparak, "Mücadeleci bir ruh, inanmış bir kalp, Türk milletine bağlı bir liderdi. O, zorluklara karşı dimdik durmayı başardı," dedi.
Programda, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem de yer aldı.
Denizli'deki Anma
Denizli'deki MHP İl Başkanlığı önünde de benzer bir anma programı gerçekleştirildi. Burada da Türkeş için dualar edildi ve lokma dağıtımı yapıldı. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Alparslan Türkeş'i rahmet ve özlemle andıklarını belirtti. Lokma hayrına AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı.
Denizli'de, ülkücü hareketin lideri ve MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 28. yıl dönümü dolayısıyla anma gerçekleştirildi. Kentte MHP İl Başkanlığı önündeki anma programında da lokma dağıtıldı. Programa, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz (ortada) da katıldı.
Denizli'de, ülkücü hareketin lideri ve MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 28. yıl dönümü dolayısıyla anma gerçekleştirildi. Kentte MHP İl Başkanlığı önündeki anma programında da lokma dağıtıldı. Programa, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz (ortada) da katıldı.