Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi İçin Yeni Karar! Yerine O Dizi Başlıyor

Yaz ayında çekimlerine başlanacak olan TRT1'in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi, Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine ekranlarda olacak. Üstelik, başarılı oyuncu Uğur Güneş'e sürpriz bir teklif sunuldu. TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine gelecek olan Selahaddin Eyyubi, şimdiden büyük merak uyandırıyor. Dizinin başrolünde Uğur Güneş yer alacak.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 15:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi İçin Yeni Karar! Yerine O Dizi Başlıyor

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi İçin Yeni Karar! Yerine O Dizi Başlıyor

Yaz ayında çekimlerine başlanacak olan TRT1'in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi, Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine ekranlarda olacak. Üstelik, başarılı oyuncu Uğur Güneş'e sürpriz bir teklif sunuldu. Televizyon dünyasının iddialı kanallarından biri olan TRT1, yeni bir dizi projesiyle gündemde. Akli Film ve Ansari Shah Film’in ortak yapımı olan Selahaddin Eyyubi dizisi için yaz aylarında çekimlere başlanacak. Bu dizi hakkında sürpriz gelişmeler yaşanıyor ve seyircilerin heyecanı dorukta.

Emir Khalilzadeh'in yönetmen koltuğuna oturacağı Selahaddin Eyyubi dizisi, TRT1'in önemli projelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Senaryosunu İsa Yıldız'ın yazdığı dizi, Emre Konuk'un yapımcılığında izleyiciyle buluşacak.

En önemli sürpriz ise, TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine gelecek olması. Alparslan Büyük Selçuklu'nun yayınlanmayan son 2 bölümünün devamı niteliğinde yeni sezonda başlayacak olan Selahaddin Eyyubi, şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Dizinin başrolünde kimin oynayacağı ise ayrı bir heyecan konusu. Selahaddin Eyyubi karakteri için başarılı oyuncu Uğur Güneş'e teklif sunuldu. Uğur Güneş, daha önceki projeleriyle dikkat çeken bir isim ve Selahaddin Eyyubi karakterini canlandırması, diziye ayrı bir değer katacak gibi görünüyor.

TRT1'in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi'nin çekimleri yaz aylarında başlayacak ve izleyicilerin büyük ilgisiyle karşılanması bekleniyor. Alparslan Büyük Selçuklu'nun boşluğunu dolduracak olan bu dizi, tarihi ve aksiyon dolu hikayesiyle seyircilere unutulmaz anlar yaşatabilir. Bu heyecan verici projeyi takip etmek için gözler yeni sezona çevrildi.