Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alişan, Yeğeni Ceylan'ın Doğum Gününü Duygusal Bir Mesajla Kutladı

Ünlü şarkıcı Alişan, 2021'in Temmuz ayında koronavirüs sebebiyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesaj ile kutladı. Kardeşini kaybettikten sonra çok zor günler geçiren Alişan yeğenleri ile bol bol vakit geçirerek onların yanında oluyor. Babalarının yokluğunu bir an bile hissettirmeyen Alişan yeğenlerini kendi çocuklarından ayırmıyor.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 20:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Alişan, Yeğeni Ceylan'ın Doğum Gününü Duygusal Bir Mesajla Kutladı

Ünlü şarkıcı Alişan, 2021'in Temmuz ayında koronavirüs sebebiyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesaj ile kutladı.

Kardeşini kaybettikten sonra çok zor günler geçiren Alişan yeğenleri ile bol bol vakit geçirerek onların yanında oluyor. Babalarının yokluğunu bir an bile hissettirmeyen Alişan yeğenlerini kendi çocuklarından ayırmıyor.

Alişan'ın yeğeni Ceylan geçtiğimiz gün 9. yaşına girdi. Yeğeninin doğum günü için bir mesaj yayınlayan Alişan duygu dolu bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından yeğeni ile fotoğraflarını paylaşan Alişan şu notu ekledi; "Benim küçük aşkımın doğum günü bugün..9 yaşına bastı Ceylan’ım.. Amcan seni çok seviyor hiç unutma olurmu,senin için yapamayacağı şey yok Allah’ın izniyle.. Allah bana nefes verdikçe senin hep yanında olacak.. Seni çok seviyorum amcam.. Sağlıkla İnşallah nice güzel yaşlarını görelim.. Doğum günün kutlu olsun Ceylan’ım"

2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğlu Burak'ı, 2021'de de kızı Eliz'i kucağına alan Alişan, aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

Kardeşinin vefatından sonra yengesine ve yeğenlerine sahip çıkıp, onları kendi ailesinden ayırmayan şarkıcı; yeğeni Ceylan'ın doğum gününü kutladı.

DUYGUSAL MESAJ

2.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Ceylan ile çekilen karelerini yayınlayan ünlü isim, yeğeni için duygusal bir mesaj da yazdı.

Paylaşımına, Benim küçük aşkımın doğum günü bugün, 9 yaşına bastı Ceylan’ım diyerek başlayan Alişan; şu ifadeleri kullandı:

Alıntı MetniEŞİNDEN YORUM GECİKMEDİAlişan'ın bu duygu dolu paylaşımına, eşi Buse Varol'dan da Canım Ceylusum. iyi ki doğdun, seni çok seviyoruz yorumu geldi.