Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alina Boz Yeni Aşkıyla İlk Kez Paylaşım Yaptı, Sosyal Medya Yıkıldı!

Ekranların en sevilen simalarından Alina Boz, 4 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra yeni aşkıyla ilk kez paylaşım yaptı. Sosyal medyada büyük ilgi gören romantik pozları beğeni topladı. Alina Boz'un sevgilisi Umur Evirgen ile çektiği deniz kenarında romantik fotoğrafı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 15:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Alina Boz Yeni Aşkıyla İlk Kez Paylaşım Yaptı, Sosyal Medya Yıkıldı!

Alina Boz Yeni Aşkıyla İlk Kez Paylaşım Yaptı, Sosyal Medya Yıkıldı!

Güzel oyuncunun romantik pozları beğeni topladı. Ekranların en sevilen simalarından Alina Boz aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Güzel oyuncu 4 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra yeni aşka yelken açtı. Alina Boz ve sevgilisi Umur Evirgen'den paylaşım geldi. Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapan Alina Boz yine gündem olmayı başardı. Ekranların en sevilen isimlerinden dizi oyuncusu Alina Boz aşk hayatıyla adından söz ettiriyor. Son olarak Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık birlikteliğini geçen hafta sona erdiren Alina Boz kısa sürede yeni aşka yelken açtı.

Alina Boz'dan Romantik Paylaşım Geldi

41 yaşındaki Mithat Can Özer ile evleneceği konuşulan Alina Boz, 4 yıllık ilişkilerinin bittiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz haftalarda gelen bu ayrılığın ardından güzel oyuncu gönlünü işletmeci Umur Evirgen'e kaptırdı. Umut Evirgen geçen hafta Alina Boz'u sırtına alıp objektif karşısına geçerek aşklarını ilan etmişti. Bu paylaşım sosyal medyada uzun süre tartışma yaratırken Alina Boz'dan ilk romantik paylaşım geldi.

Umut Evirgen'in Yeni Aşkı Alina Boz Oldu

Ekranların en sevilen isimlerinden biri olan Alina Boz, 4 yıllık ilişkisini noktaladıktan sonra yeni aşkını sosyal medyadan duyurdu. Güzel oyuncunun aşk dolu paylaşımlarına beğeni ve yorum atan isimler arasında ünlü kişiler de vardı. Şarkıcı Demet Akalın bu poz için yaptığı yorumda 'Çocuk bundan sonraki kızı düşünüyor bakarken bile' ifadeleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Eski şarkıcı Deniz Seki ise yorumunda 'Bu Umut Evirgen'in baba kucağı modeli. Beni benden alıyor. Bu nasıl evirip çevirmektir. Şaka gibi yolları açık olsun, ne diyeyim' ifadelerini kullandı. Çapkınlığı ile ünlü olan işletmeci Umut Evirgen 'Alina Boz'dan önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya, Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü isimlerle de aşk yaşamıştı.