Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alina Boz ve Umut Evirgen Evlilik Hazırlıklarına Başladı

Alina Boz ve Umut Evirgen'in aşkı devam ediyor. İkili, kasım ayında dünya evine girecekleri söylentileriyle gündeme geldi. Alina Boz, Umut Evirgen ile ilişkisini geçtiğimiz temmuz ayında başlatmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre çift, evlilik hazırlıklarına başladı. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Alina Boz ve Umut Evirgen'in kasım ayında evleneceği konuşuluyor. Alina Boz'un kariyeri ve özel hayatıyla ilgili bilgiler de makalede yer alıyor.

Yayın Tarihi: 10.09.2023 15:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Alina Boz ve Umut Evirgen Evlilik Hazırlıklarına Başladı

Alina Boz ve Umut Evirgen Evlilik Hazırlıklarına Başladı

Alina Boz ve Umut Evirgen'in aşkı devam ediyor. İkili, kasım ayında dünya evine girecekleri söylentileriyle gündeme geldi. Alina Boz, Umut Evirgen ile ilişkisini geçtiğimiz temmuz ayında başlatmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre çift, evlilik hazırlıklarına başladı. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Alina Boz ve Umut Evirgen'in kasım ayında evleneceği konuşuluyor.

Alina Boz'un Kariyeri ve Özel Hayatı

Alina Boz, 14 Haziran 1998'de Moskova yakınlarında doğdu. Rus annesi ve Türk babası olan Boz, Türkiye'ye dönmeden önce Rusya'da yaşadı. İstanbul'a geldikten sonra Türkçe öğrenen Boz, kabin hizmetleri bölümünü okudu ve ardından tiyatro bölümünü bitirdi. Kariyerindeki yükselişin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Boz, uzun süre Mithat Can Özer ile ilişki yaşadıktan sonra Umut Evirgen ile birlikteliğe başladı.