Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ali Osman Ulusoy Unutulmadı: Trabzonspor'un Kurucu Başkanı Anıldı

Trabzonspor'un kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında düzenlenen anma töreniyle mezarı başında anıldı.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 19:42
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 19:42

Ali Osman Ulusoy Unutulmadı: Trabzonspor'un Kurucu Başkanı Anıldı

Ali Osman Ulusoy Mezarı Başında Anıldı

Trabzonspor Kulübü'nün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yıl dönümünde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan bilgilere göre, anma etkinliği Trabzon'un Of ilçesine bağlı Irfanlı Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Katılımcılar

Anma törenine Trabzonspor'un yönetim kurulu üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Fatih Solak, Ali Beyazlı ve Selim Burak Özdemir ile Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ve Ali Osman Ulusoy'un ailesi katıldı. Kızının yanı sıra kardeşi Sefer Ulusoy da törene iştirak etti.

Özel Duygusal Anlar

Yönetim kurulu adına Derviş Köz ve Mahmut Ören, merhum Ali Osman Ulusoy'un kızı Hülya Ulusoy'a çiçek takdim etti. Ayrıca, merhum başkanın evinde ruhuna yönelik olarak Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

Trabzonspor Kulübünün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında Of ilçesine bağlı...

Trabzonspor Kulübünün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında Of ilçesine bağlı İrfanlı Mahallesi'ndeki kabri başında anıldı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, anma törenine yönetim kurulu üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Fatih Solak, Ali Beyazlı ve Selim Burak Özdemir ile Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ile Ali Osman Ulusoy'un kardeşi Sefer Ulusoy, kızı Hülya Ulusoy, ailesi ve akrabalarının katıldığı belirtildi.