Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ali Koç’tan beklenmedik hamle! Fenerbahçeli taraftar bu transfere inanamadı…

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un beklenmedik bir transfer hamlesiyle futbol gündemine bomba etkisi yarattığı ve 20 milyon euro değerindeki genç oyuncu için çalışmalar yürüttüğü bildirildi.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 12:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ali Koç’tan beklenmedik hamle! Fenerbahçeli taraftar bu transfere inanamadı…

Ali Koç’tan beklenmedik hamle! Fenerbahçeli taraftar bu transfere inanamadı…

Piyasa değerli 20 milyon euro Transfer döneminde çok konuşulan isimler arasında yer alan Ali Koç, beklenmedik bir hamleyle futbol gündeminde bomba etkisi yarattı! Fenerbahçeli taraftar bu transfer haberine inanamadı… Başarılı futbolcu için kollar sıvanırken piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Liderlik yolunda emin adımlar

atmaya çalışan Fenerbahçe, yeni bir transfer haberi ile gündeme geldi. Ali Koç ve yönetimi başarılı transferler yapmak için şartları zorlarken yeni isim taraftarı heyecanlandırdı. Ali Koç’un şimdiki hedefi ise devre arasında kadroyu daha güçlü hale getirmek. Bu yolda ise dünyaca ünlü 24 yaşındaki ön libero için kolları sıvadı.

ORTA SAHA İÇİN ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

Sarı lacivertli takım her ne kadar iyi bir ilk 11’li kursa da orta saha için çok kuvvetli isim ihtiyacı ve arayışı sürüyor. Bu doğrultuda hareket eden Ali Koç ve yönetiminin, Portekiz’in Benfica takımında top koşturan başarılı isim için çalışmalar yürüttüğü iddia edildi.

20 MİLYON EUROLUK PİYASA DEĞERİ

Benfica’da forma giyen Florentino Luis için hareket geçtiği ileri sürülen Fenerbahçe, konuya ilişkin henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. 24 yaşındaki ön liberonun piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu biliniyor. Fenerbahçe’nin bu ismi transfer için Portekiz ekibi ile iletişimde olduğu alınan bilgiler arasında. Ali Koç’un hedefi ise devre arasında taraftarı mutlu etmek.

Süper Lig’de ve Avrupa’da lider olarak yoluna devam eden Fenerbahçe’nin liderliği kimseye kaptırmaya niyeti yok.

Ali Koç ve yönetimi bu nedenle ipleri elden bırakmıyor. İsmail Kartal’a sezon başında çok iyi bir kadro veren Ali Koç’un hedefi, bu kadroyu devre arasında daha güçlü hale getirmek.

ORTA SAHADAKİ EKSİK BİLİNİYOR

Çok iyi bir ilk 11 kuran sarı lacivertlilerde, göz dolduran Fred’in yerine orta sahaya bir isim daha transfer edilmesi neredeyse tüm futbol otoritelerinin ortak görüşü. Bunun bilincinde olan Fenerbahçe yönetimi de arayışlarına hız kesmeden devam ediyor.

ALİ KOÇ, PORTEKİZ’DEKİ YILDIZ İSME KANCAYI TAKTI

Bu kapsamda Ali Koç ve yönetiminin Portekiz’in Benfica takımında forma giyen başarılı bir futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. Fenerbahçe yönetiminin transfer etmek için çalışmalara başladığı ismi duyan taraftarlar ise adeta heyecandan yerinde duramadı. Fotomaç’ta yer alan habere göre yaz transfer döneminde orta saha için birçok isimle görüşen ancak sonuca varamayan sarı-lacivertlilerin, Benfica'da forma giyen Florentino Luis için yeniden harekete geçtiği ileri sürüldü.

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki ön libero için Fenerbahçe'nin şimdiden girişimlere başladığı ve Portekiz ekibiyle irtibata geçtiği aktarıldı. Ali Koç transferi devre arasında noktalayarak taraftarlarına güzel bir hediye daha vermek istiyor.