Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aleyna Tilki'nin Sahne Kostümleri ve Açıklamalarıyla Gündemde

23 yaşındaki Aleyna Tilki, sahne kostümleri ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren bir isim haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda çocuklarını fenomen haline getiren anne-babalara sitem etmesiyle de dikkat çeken Tilki, tacizcilerden farkları olmadığını düşündüğünü ifade etti. Son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme gelen Tilki'nin telefonundaki hasar da dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 13:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Aleyna Tilki'nin Sahne Kostümleri ve Açıklamalarıyla Gündemde

İddialı Sahne Kostümleriyle Gündemde

23 yaşındaki Aleyna Tilki, iddialı sahne kostümleri ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren bir isim haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda çocuklarını fenomen haline getiren anne-babalara sitem etmesiyle de dikkat çeken Tilki, 0-12 yaş arası çocukların modellik yapmasına karşı olduğunu belirtti. Tacizcilerden farkları olmadığını düşündüğünü ifade etti.

Aleyna Tilki'nin Telefonu Olay Oldu

Aleyna Tilki, son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Aynadan verdiği bir pozu paylaşan şarkıcının telefonundaki hasar dikkat çekti. Takipçileri, telefonunun durumuna şaşırdı ve yorumlarını paylaştı.

Aleyna Tilki'nin Açıklamaları

Aleyna Tilki, geçmişte eleştirilerin odağında olan bir isim olmasına rağmen şimdilerde oldukça popüler. Cesur tarzı ve açıklamalarıyla dikkat çeken Tilki, son zamanlarda yatak odasında çektiği pozları takipçileriyle paylaşmıştı. Şarkıcının telefonunun kırık olması ise takipçilerinin ilgisini çekti.