Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aleyna Tilki, Arkadaşlarıyla Parti Yaptığı Mekanda Gerginlik Yaşadı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçen akşam arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'deki bir mekanda parti yaparken gerginlik yaşadı. Yüksek ses nedeniyle çevredeki komşular rahatsız oldu ve mekan sahibi tarafından uyarıldı. Tartışmanın ardından Tilki ve arkadaşları mekanı terk etmek zorunda kaldı. Ayrıca, Tilki'nin Mor ve Ötesi grubuyla çalışması da sosyal medyada büyük ilgi gördü. Tilki, eleştirilere Twitter üzerinden cevap vererek müzik yapma yeteneği olmayan insanlara yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 10:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Aleyna Tilki, Arkadaşlarıyla Parti Yaptığı Mekanda Gerginlik Yaşadı

Aleyna Tilki, Arkadaşlarıyla Parti Yaptığı Mekanda Gerginlik Yaşadı

Aleyna Tilki, geçen akşam 6 kişilik arkadaş grubu ile Cihangir’deki Big Peace adlı otelde parti verdi. Gece yarısı 2’de başlayan partinin yüksek sesinden dolayı çevredeki komşular rahatsız oldu. Uyarılara aldırış etmeyen şarkıcı, eğlenmeye devam etti. Çevredekilerin mekan sahibine ulaşması sonucu ünlü şarkıcının odasının boşaltılması istendi. İddiaya göre Tilki, “Parasını verdim” dedi. Kısa bir tartışmanın ardından Aleyna Tilki ve arkadaşları oteli terk etmek zorunda kaldı.

Mor ve Ötesi ile Şarkı Söyleyen Aleyna Tilki

Geçtiğimiz günlerde, alternatif rock müzik grubu Mor ve Ötesi üyeleri Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak Güven ve Kerem Kabadayı, Aleyna Tilki ile stüdyoya girerek grubun ilk kez 2003’te seslendirdiği, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan şarkısı Yaz Yaz Yazı yeniden yorumladı. Şarkının prodüksiyonunu müzik prodüktörü Kaan Arslan yaptı. Aleyna Tilki, Mor ve Ötesi ile şarkı söylemek kariyerimde ayrı bir anı olarak kalacak. Rock müziğinin efsaneleriyle bir işe imza atmanın heyecanını ve keyfini kelimelere dökmek imkânsız. Bana kattıkları her şey için kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Mor ve Ötesi grubu ile Aleyna Tilki'nin çalışması sosyal medyada çok konuşuldu.

Aleyna Tilki'den Eleştirilere Cevap

Gelen eleştirilere Twitter sayfasından cevap veren Tilki, şu açıklamayı yaptı: Benim gibileri üzerseniz; bu çağda üretecek olan insanlar, sesi bin tane işlemden geçmeden şarkı çıkartamayan, sahnede canlı bile söyleyemeyen ve asıl yeteneği müzik yapmak olmayan o insanlar olacak. Şimdiden kulaklarınız armoni hatalarıyla dolu şarkılara alışmaya başladı, haberiniz olsun. Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şu an boş yere sağır taklidi yapmayın. Ülkemizde gerçekten müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan Mor Ve Ötesi abilerim bana destek verdiği için de bu kadar kıskanmayın.

Aleyna Tilki Hakkında Bilgiler

Aslen Konyalı olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 yılında dünyaya geldi. Ayça adında bir kız kardeşi olan Tilki'nin anne ve babası 2018 yılında boşandı. Aleyna Tilki, Hacı Hatice Bayraklı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından müzik sektörüne girerek 2016 yılında 'Cevapsız Çınlama' adlı ilk single şarkısını çıkardı. Koç burcu olan Aleyna Tilki, 1.75 metre boyunda ve 59 kilo ağırlığında.