Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Bebek'te objektiflere yansıması

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gece Bebek'te objektiflere yansıdı. Yardımcısı ile hem sohbet edip hem de yürüyüş yapan Kalaycıoğlu, basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Survivor All Star'a da katılacak olan 25 yaşındaki, güzel, Bir yandan stüdyo, bir yandan idmanlarım devam ediyor. Ocak ayında gideceğiz, daha vakit var fakat boş vaktim yok. Sosyal hayat çok azaldı gibi şu an. Çalışmaya devam ediyorum.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 11:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Bebek'te objektiflere yansıması

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Bebek'te objektiflere yansıması

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gece Bebek'de objektiflere yansıdı. Yardımcısı ile hem sohbet edip hem de yürüyüş yapan Kalaycıoğlu, basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Survivor All Star'a da katılacak olan 25 yaşındaki, güzel, Bir yandan stüdyo, bir yandan idmanlarım devam ediyor. Ocak ayında gideceğiz, daha vakit var fakat boş vaktim yok. Sosyal hayat çok azaldı gibi şu an. Çalışmaya devam ediyorum.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Berkay Şahin'e olan kızgınlığı

Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz aylarda Berkay Şahin'e olan kızgınlığını dile getirmişti. Hak ettiğim gelirleri bana vermesi onu yoksul yapmayacaktı. Ünlü popçu ise yapım şirketine yatırım yaptığını ancak şirketi yönetmediğini belirtti.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Berkay ile yaşadığı sorun

Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay ile yaşadığı sorunun çözülüp çözülmediği sorusu üzerine, Onun da iki tane kız çocuğu var. Ben Allah'a havale ettim. Zamanım da yok açıkçası şeklinde konuştu.