Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Al Pacino, Bad Bunny'nin Müzik Klibinde Oynayacak

Hollywood'un usta oyuncularından Al Pacino, Latin şarkıcı Bad Bunny'nin müzik klibinde oynayacak. Al Pacino, son dönemde 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah ile bebek sahibi olmasıyla gündeme gelmişti. 83 yaşında dördüncü kez baba olan usta oyuncu, müzik klibinde gangster dünyasıyla alakalı bir rol üstlenecek.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 15:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Al Pacino, Bad Bunny'nin Müzik Klibinde Oynayacak

Hollywood'un usta oyuncularından Al Pacino, Latin şarkıcı Bad Bunny'nin müzik klibinde oynayacak

Kült filmler arasına adını yazdıran "Baba" filmlerinde rol alan Al Pacino, son dönemde 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah ile bebek sahibi olmasıyla gündeme gelmişti. 83 yaşında dördüncü kez baba olan usta oyuncu, müzik klibinde oynamaya hazırlanıyor.

Oyuncunun kariyerinin öne çıkan yapımları arasında "Baba", "Heat" ve "Scarface" gibi birçok mafya filmi bulunuyor.

Latin şarkıcının klibi için New York'ta bulunan oyuncuya sevgilisi Noor Alfallah da eşlik etti. Öte yandan şarkıcı Bad Bunny, bugüne kadar özel ilişkilerini, birkaç istisna dışında gözlerden uzak yaşayan ünlü model Kendall Jenner ile birlikte.

83 yaşındaki Al Pacino 29 yaşındaki eşiyle kaldırımda görüntülendi

İki ay önce 4. kez baba olan Hollywood'un 83 yaşındaki efsane oyuncusu Al Pacino, 29 yaşındaki eşiyle birlikte New York'ta görüntülendi.

Öte yandan, Al Pacino'nun Kuveyt kökenli Amerikalı film yapımcısı Alfallah'tan DNA testi istediği ortaya çıkmıştı.

"Scarface" (Yaralı Yüz) filminin yıldızı Pacino, daha önceki birlikteliklerinden üç çocuk babası. Beverly D'Angelo ile birlikteliğinden 22 yaşında Olivia Pacino ve Anton James Pacino adında ikizleri var. Jan Tarrant ile birlikteliğinden de 33 yaşında Julie Pacino adında bir kızı var.