Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

AKTİM Çarşı&Ofis Projesi'nde Yüzde 50 Satış Gerçekleşti

Ali Emre Bilgiç, AKTİM Çarşı&Ofis projesinin bölgenin ekonomik yapısına katkıda bulunacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 30.07.2024 12:39
Güncelleme Tarihi: 30.07.2024 15:03

AKTİM Çarşı&Ofis Projesi'nde Yüzde 50 Satış Gerçekleşti

Yüzde 50'si Satılan AKTİM Çarşı&Ofis Projesi

Üç nesildir İstanbul'un ticaret hayatında yer alan Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da hayata geçirdiği AKTİM Çarşı&Ofis projesinin %50'sinin satıldığını duyurdu. Proje, 130 milyon dolarlık yatırım bedeliyle, 95 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor ve 2025'in sonunda tamamlanması bekleniyor.

Önemli Bir Katkı

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, projenin bölgenin çehresini değiştireceğini ve ekonomik kalkınmaya büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Bayrampaşa'nın ticari potansiyelini artırarak, 2 bin 500 kişilik bir istihdam merkezi oluşturacak olan bu proje, yalnızca ticareti değil, aynı zamanda yeni iş imkânlarını da beraberinde getiriyor.

Modüler Yapı Tasarımı

AKTİM Çarşı&Ofis projesi, yatırımcılara modüler yapısıyla her ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor. Proje kapsamında, modern ofis alanları ve müstakil cadde mağazaları yer alacak. Ayrıca, Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan yapılar, yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek. Projenin içerisinde yer alan 'Ticaret Mahallesi' isimli müstakil dükkanlar, toplu ticaret alanları eksikliğine bir çözüm sunmayı hedefliyor.

Esnaflara Destek

Bilgiç, İstanbul'un kalbinde yer alan esnaflar ve KOBİ'lere hizmet edecek projeler geliştirdiklerini belirtti. "Toplu ticaret alanları oluşturmanın önemi büyük. Ticaretin hızlı ve etkili bir şekilde işlemesi gerekiyor, bu yüzden projelerimize bu perspektiften yaklaşıyoruz," ifadelerini kullandı. AKTİM 1, AKTİM 2 ve AKTİM 3 projelerini tamamlayan Bilgiçler Yapı, şimdi de AKTİM Ofis&Çarşı ile İstanbul'a yeni bir soluk getirmeyi planlıyor.

Bilgiçler Yapı'nın Bayrampaşa'da hayata geçirdiği AKTİM Çarşı&Ofis projesi 2025'in sonunda teslim...

Bilgiçler Yapı'nın Bayrampaşa'da hayata geçirdiği AKTİM Çarşı&Ofis projesi 2025'in sonunda teslim edilecek. Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, açıklamalarda bulundu.