Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akbank'tan Müşterilere Audi A6 Hediye Kampanyası

Akbank, müşterilerine görülmemiş bir kampanya sunarak Audi A6 hediye ediyor. Kampanya kapsamında belirli şartları sağlayan müşterilere 4 milyon TL değerinde Audi A6 hediye edilecek. Kampanya büyük ilgi görüyor ve Akbank şubeleri müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 12:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Akbank'tan Müşterilere Audi A6 Hediye Kampanyası

Akbank, müşterilerine görülmemiş bir kampanya sunarak Audi A6 hediye ediyor

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Akbank, müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Banka, emekli maaşları ve asgari ücret maaşlarındaki artıştan etkilenen müşterilerine Audi A6 hediye ediyor. Bu muhteşem kampanya ile ilgili detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Akbank, yeni dev kampanyasını duyurdu

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank, müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor. Yepyeni dev kampanyası kapsamında, şanslı katılımcılara lüks bir otomobil hediye edilecek. Bu yılın en kazançlı çıkacaklarından biri olan bu kampanya ile Akbank kart sahibi olan müşterilerin Akbank Mobil uygulaması üzerinden çekilişe katılma imkanı sağlanacak.

AKBANK, 4.5 Milyon TL değerinde audi a6 araç hediye ediyor!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, müşterilerine müjdeli bir haber verdi. Akbank Mobil üzerinden kart sahibi olan müşterilerin katılım sağlayabileceği bir çekiliş düzenleyeceğini duyurdu. Çekilişi kazanan şanslı kişiye, 2023 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Advanced S tronic özelliklerine sahip olan Audi A6 hediye edilecek. Bu aracın güncel değeri ise yaklaşık olarak 4.5 milyon TL.

Müşterilerin gözü fal taşı gibi açıldı! O bankadan 4,5 milyon TL’lik hediye!

Hem yeni müşteriler hem de mevcut müşteriler dahil Bankalar tarafından yapılan kampanyalar dikkatle takip edilirken o banka tüm müşterileri şaşırtan bir kampanyaya imza attı. Hem yeni müşterileri hem de mevcut müşterileri kapsayan kampanya kapsamında 4,5 milyon TL'lik hediye dudak uçuklattı. İşte kampanya detayları…

AKBANK'TAN DEV HEDİYE

Akbank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 4,5 milyon TL değerinde Audi A6 (2023 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Advanced S tronic) hediye edileceği duyuruldu. 16 Ekim 2023 tarihi ile 16 Ocak 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’de Senin için menüsünde yer alan Kampanyalar ve Fırsatlar alanından “Araba Çekiliş Kampanyası”na katılım şartı isteniyor. Akbank mobil ile kampanyaya katılım sağlayan müşteriler çekiliş hakkı kazandıktan sonra koşulları yerine getirerek şansını ikiye katlayabilecek.

AKBANK MOBİL MÜŞTERİSİ OLMAK İÇİN NE YAPILIR?

Akbank mobil müşterisi olmak isteyen kişilerin çekilişe katılmak için 5 hakkı bulunmaktadır. Kampanya ana katılım şartı Akbank Mobil üzerinden müşteri olma hakkı olarak belirtildi. Bu kapsamda her kullanıcı bir çekiliş hakkı kazanacaktır. Fazla çekiliş hakkı kazanmak isteyen kişilerin yerine getirmesi gereken şartlar şu şekildedir:

  • Akbank Mobil’den otomatik fatura talimatı vererek 1 çekiliş hakkı
  • Akbank Mobil’den manuel fatura ödeyerek 1 çekiliş hakkı
  • QR kod kullanarak ATM’lerden para çekme işlemine 1 çekiliş hakkı
  • QR üretebilen POS cihazlarından QR ile ödeme yaparak 1 çekiliş hakkı

AKBANK MÜŞTERİSİ OLANLAR NASIL ÇEKİLİŞE KATILIR?

Akbank mobil'den kayıt yaptıran kişiler bir çekiliş hakkı kazanırken kampanyadan yararlanmak isteyen Akbank müşterileri için sunulan çekiliş hakkı şu şekildedir:

  • Akbank Mobil’den otomatik fatura talimatı vererek 1 çekiliş hakkı
  • Akbank Mobil’den manuel fatura ödeyerek 1 çekiliş hakkı
  • QR kod kullanarak ATM’lerden para çekme işlemine 1 çekiliş hakkı
  • QR üretebilen POS cihazlarından QR ile ödeme yaparak 1 çekiliş hakkı

Akbank müşterisi olan kişiler en fazla 5 çekiliş hakkından yararlanabiliyor. Kampanyaya yalnızca Akbank mobil kart sahibi müşterileri katılabiliyor.