Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akbank'tan Bedava Kredi: 6 Ay Vade ile 15 Bin TL'lik Destek!

Akbank, müşterilerine nakit desteği sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. 6 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı ile 15 bin TL'ye kadar avans desteği verilecek. Kampanya, 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 17:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Akbank'tan Bedava Kredi: 6 Ay Vade ile 15 Bin TL'lik Destek!

Akbank'tan Bedava Kredi: 6 Ay Vade ile 15 Bin TL'lik Destek!

Nakit desteğine ihtiyaç duyanlar için düzenlediği avantajlı kampanyalar ile sektörde adından söz ettiren Akbank, yeni kampanyasını müjdeledi. Özel banka, yalnızca belirli bir grubu kapsayan yeni kampanyasının detaylarını peş peşe sıraladı.

Uzun süredir kritik seviyelerde seyreden ekonomik şartlar, son dönemlerde iyiden iyiye zorlayıcı bir hal aldı. Son olarak temmuz ayının başında enflasyona ve refah payı kararlarına bağlı olarak açıklanan maaş zamlarına tabi tutulan vatandaşlar, mevcut şartların iyileştirilememesinden ötürü alım güçlerini toparlayamadı. Maaş zamları yüksek enflasyon karşısında kısa sürede eriyen vatandaşlar hayat pahalılığı karşısında ciddi bir nakit desteğine ihtiyaç duymaya başlarlarken bankacılık sektörü de harekete geçti.

Müşteri sayılarını artırma hedefi doğrultusunda hareket eden ve bu kapsamda da güncel şartlara bağlı olarak yeni kampanyalar düzenleyerek farklarını ortaya koymayı amaçlayan bankalar, son olarak ekim ayı kampanyaları ile gündeme geldi. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar ekim ayı kredi ve kredi kartı kampanyaları ile arama motorlarına konu olmaya devam ederlerken ‘sıfır faiz’ müjdesi Akbank’tan geldi. Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararı sonrasında yükselen kredi faizlerine inat tüketicilerin yanlarında olmayı sürdüren Akbank, avantajlı taksitli nakit avans kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

AKBANK’TAN 6 AY VADE AVANTAJI İLE AVANS HİZMETİ

Emeklilerden öğrencilere kadar tüm gruplar için çok çeşitli başlıklar altında kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyerek sektörün en dikkat çeken bankaları arasında yer almayı başaran Akbank, son olarak kısa vadeli, sıfır faizli avans kampanyası ile gündeme geldi. Banka, resmi web sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Akbank tarafından yapılan resmi açıklamaya göre 31 Ekim 2023 tarihine kadar Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olup 26 Kasım 2023 tarihine kadar Axess veya Wings kredi kartı başvurusu onaylanan tüketicilere, 6 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı ile 15 bin TL’ye kadar avans desteği verilecek.

4 GÜN GEÇERLİ OLACAK

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre kredi kartı başvuruları 26 Kasım 2023 tarihine kadar onaylanan yeni Akbanklılar, kampanyadan 30 Kasım 2023 tarihine kadar avans limitleri doğrultusunda yararlanabilecekler.