Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akbank Müşterilerine Özel Fatura Ödeme Kampanyası

Akbank, müşterilerine özel bir fatura ödeme kampanyası düzenledi. Kredi kartı ya da banka kartı olan müşteriler, fatura ödeme talimatı vererek 175 TL'ye varan chip para kazanabilecekler. Detaylı bilgi için Akbank'ın web sitesi ziyaret edilebilir.

Yayın Tarihi: 24.06.2023 21:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Akbank Müşterilerine Özel Fatura Ödeme Kampanyası

Akbanklı olan herkese hemen GERİ ÖDEMESİZ 175 TL ödeme hesaplara aktarılıyor!

Türkiye'nin milyarlarca liralık dev ekonomi hacmi ile bilinen dev bankası Akbank müşteri ve kullanıcılarına kredi kartı ya da banka kartı olan herkese ödeme fırsatını duyurdu.

Akbank, Akbanklı olmayanları bankasına olan avantajlarını aktararak adeta cezbediyor. Akbanklı olanlar için bankadan bugün SMS yolu ile milyonlarca kullanıcısına harcadıkça kazanacakları yeni uygulamalarını belirtti.

Akbank bugün tüm Akbanklı müşterilerine SMS yolu ile ulaştı. Kredi kartı ya da banka kartı olan müşterileri için Chip-para kazandırılacağını belirtti.

Bankanın müşterilerine yaptığı açıklama ile bugün Akbank banka kartları üzerinden ya da kredi krtları üzerinden elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet gibi fatura ödeme talimatları verenlere 175 TL'ye varan chip para ödemesinin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

Fatura talimatları ile chip para kazandıran sistem ile ilgili olarak bugün 24 Haziran Cumartesi günü Akbank tüm müşterilerine SMS yolu ile detaları aktardı.

Değerli Akbanklı, hemen şimdi fatura ödeme talimatı vererek 175 TL'ye varan chip-para kazanabilirsiniz. İster hesabınızdan ister kredi kartınızdan talimat vererek size özel bu fırsattan hemen faydalanabilirsiniz. Hemen talimat vermek için: akbank.com/talimat-ver

Detaylı bilgi için: akbank.com/fatura-kamp