Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akbank İnternet Sitesinde Yeni Kredi Kampanyası

Akbank müşterileri için internet bankacılığı üzerinden 30.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan yeni bir kampanya başlatıldı. Müşteriler, online platformlar üzerinden kolayca başvuruda bulunabilir ve cazip geri ödeme seçeneklerinden yararlanabilirler.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 11:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Akbank İnternet Sitesinde Yeni Kredi Kampanyası

Akbank Müşterileri için Uygun İnternet Bankacılığı

Acil nakit ihtiyacı olan Akbank müşterilerinin artık bankacılık ihtiyaçları için fiziki şubeye gitmelerine gerek yok. İnternet bankacılığı uygulamaları ile çeşitli finansal işlemleri zahmetsizce halledebilirler. İnternet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla bireysel kredi ve kredi kartı başvurularını kolayca yapabilirler. Bu kampanya ile Akbank müşterileri online platformlar üzerinden 30.000 TL'ye kadar krediye erişim imkanı sağlıyor. Bu kredi kampanyasına katılanlar, 36 aya kadar uzanan geri ödeme seçeneklerinden ve cazip düşük faiz oranlarından yararlanabilirler.

Erişilebilir Uygulama Yöntemleri

Akbank'ın Direkt mobil uygulaması kullanıcıları, hafta sonları da dahil olmak üzere 7/24 kredi başvurusu yapabilme esnekliğine sahip. Ayrıca, başvuru sahipleri cep telefonlarını kullanarak kredi başvurusunda bulunmak için SMS kullanabilirler. Kredi başvuru sürecini başlatmak için kişilerin 44 25 numaralı telefona 'Kredi' kelimesini ve ardından bir boşluk ve T.C. kimlik numarasını içeren bir SMS göndermeleri yeterlidir. Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlar, başvuru sonucunu 5 dakika içinde alabiliyor ve onaylanan kredi tutarına aynı gün ulaşabiliyor.

Akbank Nakdi Kredi Kampanyası

Akbank'ın nakdi kredi kampanyası, müşterilere hızlı finansal çözümler sunmak ve borçlanma sürecini kolaylaştırmak için tasarlanmış, kapsamlı evrak ve şube ziyareti ihtiyacını ortadan kaldırmıştır. İnternet bankacılığının kolaylığı ve erişilebilir başvuru yöntemleri ile Akbank müşterileri, finansal ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilir ve 30.000 TL'ye kadar krediye ulaşabilirler.