Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akbank Emeklilik Kredisi Kampanyası

Akbank, emekli vatandaşlar için özel bir nakit kredi kampanyası olan 'Emekli Kredisi'ni duyurdu. Bu kampanya kapsamında, emeklilere 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Akbank'ın hızlı başvuru ve onay süreciyle emekliler finansal ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilirler.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 14:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Akbank Emeklilik Kredisi Kampanyası

Akbank Emeklilik Kredisi Kampanyası

Akbank, emekli vatandaşlar için özel bir nakit kredi kampanyası olan 'Emekli Kredisi'ni duyurdu. Bu kampanya kapsamında, emeklilere 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Detaylar belli oldu!

Emekli Kredisi Kampanyasının Detayları

Akbank, özel 'Emekli Kredisi' kampanyasıyla emekli vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamasını sağlıyor. Hızlı başvuru ve onay süreciyle 50.000 TL'ye kadar olan kredi talepleri kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

Hızlı Başvuru, Hızlı Onay!

'Emekli Kredisi' kampanyasına başvuruda bulunmak çok kolay. Başvurunuzu tamamladıktan sonra sonuçları sadece 5 dakika içinde öğrenebilirsiniz. Onaylandığında kredi 36 ay vadeli olarak hesabınıza aktarılıyor.

Akbank Maaş Müşterilerine Özel!

'Emekli Kredisi' kampanyası, Akbank üzerinden maaş alan emekli vatandaşlar için hazırlanmıştır. Kampanyadan yararlanmak için emekli maaşınızın Akbank'ta olması yeterlidir.

SMS İle Pratik Başvuru

Akbank, 'Emekli Kredisi' kampanyasına SMS ile başvuru olanağı sağlıyor. Cep telefonunuzdan 'kredi' yazarak T.C. kimlik numaranızı girerek 44 25 numarasına SMS atabilirsiniz. Başvurunuzu hemen tamamlayabilirsiniz.

Akbank İle Finansal Hedeflerinize Ulaşın

Akbank'ın 'Emekli Kredisi' kampanyasıyla finansal hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek veya başvurunuzu tamamlamak için Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edin ya da en yakın şubesine başvuruda bulunun.