Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

AK Parti MKYK Üyesi Metin Küülünk'ten Zincir Marketlere Sert Tepki

AK Parti MKYK Üyesi Metin Küülünk, zincir marketlere yönelik sert ifadeler kullandı. Küülünk, zincir marketlerin zam öncesi temizlik ürünlerinin satışı durdurduğunu iddia etti. KDV zammının ardından bazı zincir marketlerin etiket değiştirdiğini belirten Küülünk, temizlik ürünlerinin etiketlerinin söküldüğünü ifade etti. Küülünk, zincir marketlerin müşterilere ürün satışı yapmadığını ve haksız kazanç elde ettiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 19:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

AK Parti MKYK Üyesi Metin Küülünk'ten Zincir Marketlere Sert Tepki

AK Parti MKYK Üyesi Metin Küülünk'ten Zincir Marketlere Sert Tepki

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurumu (MKYK) Üyesi Metin Küülünk, zincir marketlere yönelik sert ifadeler kullandı. Sosyal medya hesabından bir markette çekilmiş raf fotoğrafı paylaşan Küülünk, zincir marketlerin zam öncesi temizlik ürünlerinin satışı durdurduğunu iddia etti.

ETİKETLER NEREDE?

KDV zammının ardından son 2 gün içinde bazı zincir marketlerin hummalı bir şekilde etiket değiştirdiğini öne süren Küülünk, özellikle temizlik ürünlerinin etiketlerinin söküldüğünü ifade etti. Küülünk raflarda olan ürünlerin satın alınamadığına ve görevlilerin 'zam geleceği için ürünler satışa kapalı' diyerek müşteriye ürün satışı yapmamasına tepki gösterdi. Metin paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Son 2 gündür bazı zincir marketler yine hummalı bir etiket değiştirme işine girişmiş. Başta temizlik ürünleri olmak üzere birçok ürünün etiketleri sökülmüş durumda. Ürünler raflarda olmasına rağmen kasada okuyucudan geçmiyor ve satın alınamıyor. Görevliler 'zam geleceği için ürünler satışa kapalı' diyerek müşteriye ürün satışı yapmıyorlar.'

'NASIL SİNDİRİYORSUNUZ?'

'Zincir marketler ve benzeri gruplar milleti resmen soyuyorlar' sözleriyle tepkisini sürdüren Küülünk, 'Kontrolsüz bir zam furyası başlatıldı! Bu yaptığınız insanlığa sığar mı? Bu haksız kazancı içimize nasıl sindiriyorsunuz?' ifadelerini kullandı.

Kaynak