
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'nın İftar Programındaki Konuşması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Malatya'da gerçekleştirilen iftar programında önemli mesajlar verdi. Malatya Nikah Sarayı'nda şehit aileleri, gaziler ve engelli aileleriyle bir araya gelen Kaya, Türkiye’nin her güzel yürekli ferdi için iftar sevincinin diğer sevinçlere de vesile olmasını temenni etti.
"Zulme Son Vermek İçin Dua Ediyoruz"
Kaya, iftar sofrasında buluştuğu katılımcılara yaptığı konuşmada, "Biz burada güzel bir iftar sofrasında otururken, Gazze’de katil İsrail, yüzlerce kadın ve çocuğu katletti. Zulmün bir an önce son bulmasını Rabbimden temenni ediyorum. Zulümle abad olunmayacağını onlar da görecekler," ifadelerini kullandı.
"Malatya, AK Parti'nin Güçlü Destekçisi"
Malatya'nın sürekli AK Parti'ye destek verdiğini belirten Kaya, "Gerçekten hem öncü hem lider karakterli bir şehir. Siyaset ve düşünce kimliğimizi de sancak gibi taşıyan bir şehrimiz," dedi. Ayrıca, Malatya halkını en kalpten duygularla selamladığını ifade etti.
Milletin Yanında Olmanın Önemine Değindi
Kaya, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak milletin hizmetinde olmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, "Bugüne kadar Türkiye'nin 81 ilinde sayısız gönül soframızda birçok insanımızın evine konuk olduk. Çünkü biz AK Parti'yiz," dedi.
Gençlerle ve Büyüklerle İlişkileri Güçlendirecek
Kaya, toplumun her kesimini dinlediklerini ve gençlerle olan ilişkilerinin önemine dikkat çekti. "Gençlerimizin sesine kulak veriyoruz," diyen Kaya, Malatya'nın kendilerine ilham kaynağı olduğunu vurguladı.
Çanakkale Ruhunu Hatırlattı
Kaya, Çanakkale ruhuyla memleketi daha ileri taşımak için mücadele ettiklerini belirterek, "Bu vatanın üzerinde hain planlar uygulamak isteyenlere karşı tek yüreğiz," dedi. Ayrıca, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın devlet desteğiyle daha güzel bir geleceğe kavuşturulacağını ifade etti.
Yerel Yönetimle Bağlantıları Güçlendirdi
Konuşmasının ardından Kaya, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'na geçerek İl Başkanı Ali Bakan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile makamlarında bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya (sol 3), şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile engelli ailelerinin katılımıyla Malatya Nikah Sarayı'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Kaya, katılımcılarla fotoğraf çektirdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya (sol 3), şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile engelli ailelerinin katılımıyla Malatya Nikah Sarayı'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Kaya, katılımcılarla fotoğraf çektirdi.