Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ajda Pekkan, Dönence Dizisi Setini Ziyaret Etti

Ajda Pekkan, İzmir Foça'da çekilen Dönence dizisinin setini ziyaret ederek dizi ekibiyle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 14:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ajda Pekkan, Dönence Dizisi Setini Ziyaret Etti

Ajda Pekkan, Dönence Dizisi Setini Ziyaret Etti

İzmir Foça’nın muhteşem atmosferinde çekimleri devam eden Dönence’nin sıkı takipçisi olduğu ortaya çıkan Ajda Pekkan, dizi ekibiyle bir araya gelip, sohbet etti. Usta sanatçı, sohbetin ardından oyuncular Emre Kınay ve Caner Topçu, yönetmen Serdar Gözelekli ve yapımcı Erhan Özkan ile fotoğraf çektirdi. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de; Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali ve Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

SETİ ZİYARET ETTİ

Ajda Pekkan’ın Kanal D’nin sevilen dizisi “Dönence”nin sıkı takipçisi olduğu ortaya çıktı. İzmir’de konakladığı Aliağa Radisson Blue’da dizi çekimlerinin yapıldığını öğrenen süperstar bu fırsatı kaçırmadı. Seti ziyarete giden Pekkan dizi ekibiyle sohbet etti. Pekkan sohbetin ardından oyuncular Emre Kınay ve Caner Topçu, yönetmen Serdar Gözelekli ve yapımcı Erhan Özkan ile fotoğraf da çektirdi.

SALI AKŞAMLARI EKRANDAY

Yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği “Dönence” salı akşamları Kanal D’de izleyiciyle buluşuyor. İzmir Foça’da çekilen dizide Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay ve Didem İnselel gibi ünlü oyuncular rol alıyor. Senaryosunu Nuray Uslu’nun kaleme aldığı “Dönence” Gülce adında Asperger sendromlu kardeşi olan Gece’nin hikâyesini ekrana taşıyor.