Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aile Dizisi 2. Sezon Bomba Gibi Başladı

Ekranların popüler dizisi Aile 2. sezonuna bomba gibi başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Aile dizisi 16. bölüm fragmanı haberimizde. Devin, Soykanların evine geri dönüyor! Hülya, Leyla'yı hapse attırmasıyla, Leyla'da bütün haklerini Devin'e veriyor.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 09:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Aile Dizisi 2. Sezon Bomba Gibi Başladı

Aile Dizisi 2. Sezon Bomba Gibi Başladı

Ekranların popüler dizisi Aile 2. sezonuna bomba gibi başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Aile dizisi 16. bölüm fragmanı haberimizde. Devin, Soykanların evine geri dönüyor! Hülya, Leyla'yı hapse attırmasıyla, Leyla'da bütün haklerini Devin'e veriyor. Devin ise Hülya'nın karşısına Leyla olarak çıkıyor. Aslan ile aralarındaki su durulmayan Devin, her seferinde Aslan'ın karşısına daha güçlü çıkıyor. AİLE 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

AİLE 15. BÖLÜM İZLE

Show TV ekranlarının yeni dizisi Aile, 15. bölümüyle ekrana geldi. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra aynı yapımda buluşturan, yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor. Tutku dolu bir aşk hikayesini konu edinen dizinin 15. bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarında 'Aile 15. bölüm izle, SHOW TV Aile ilk bölüm full izle - Aile dizisi canlı izle 15. bölüm tek parça' sorgulamaları yapıyor. İşte Aile dizisi 15. bölüm bilgileri... AİLE 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN AİLE TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN AİLE DİZİSİ 13. BÖLÜM KONUSU Devin'i bir evde koruması altına alan Aslan, işler çözülene kadar onun bir yere gitmesine izin vermiyor. Aslan'ın 'Bundan sonra baba da benim, imparator da benim, kral da benim!' sözleri dikkat çekerken Hülya, Devin'e tehditler savuruyor. Cihan ve Serap'ın yakınlaştığı anlar merak uyandırırken, İlyas'ın silahını ateşlemesi 'İlyas kimi vurdu?' sorusunu akıllara getiriyor. Devin'in gitmesini engellemeye çalışan Aslan karşısında elinde bir balta ile Devin'i bulurken, ikili arasında neler yaşanacağı şimdiden heyecanla bekleniyor.

AİLE OYUNCULARI

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Selin Şekerci, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu, Nur Sürer