Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas açıklamasına destek verdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas açıklamasına destek verdi. Davutoğlu, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin yapılan bir programda 'Hamas terör örgütü değil' sözlerine evet yanıtını verdi. Davutoğlu'nun açıklamaları, bölgedeki gelişmelere dair önemli bir değerlendirme olarak nitelendirildi.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 14:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas açıklamasına destek verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta yaptığı 'Hamas terör örgütü değil, kurtuluş ve mücahitler grubudur' şeklindeki çıkışının yankıları sürerken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan sürpriz bir destek geldi. Konuk olduğu programda İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu'na 'Erdoğan'ın 'Hamas terör örgütü değil' sözleri ile aynı görüşte misiniz?' sorusu yöneltildi. Davutoğlu bu soruya 'Evet' yanıtını verdi.

Ahmet Davutoğlu'nun programı

Ahmet Davutoğlu KARAR TV'de Elif Çakır ve Taha Akyol'un sorularını yanıtlıyor Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 'Gündem Özel' programında Karar Gazetesi Yazarları Elif Çakır ve Taha Akyol'un sorularına yanıt veriyor. KARAR TV'nin liderleri konuk ettiği 'Gündem Özel' programı, Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla seyircine kavuşuyor.Karar yazarları Elif Çakır ve Taha Akyol'un gündeme dair sorularına yanıt verecek olan Davutoğlu, özellikle de Cumhuriyet tarihine dikkat çeken açıklamalarda bulunacak.Gündem Özel programı bugün saat 13.15'te KARAR TV'nin Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak.Öte yandan İsrail ve Filistin arasındaki savaşta sivillerin öldürülmesine sert tepkiler veren Davutoğlu'nun bölgedeki gelişmelere dair açıklama yapması bekleniyor.