
Ahlatcı Çorum FK ve Adanaspor Maç Özeti
Trendyol 1. Lig'de Ahlatcı Çorum FK, Adanaspor ile oynadığı karşılaşmadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı. Maç sonrasında Ahlatcı Çorum FK'nın yardımcı antrenörü Ziya Akçeken, kaybettikleri iki puanın kendileri için play-off yolunda büyük önem taşıdığını ifade etti.
Ziya Akçeken'in Açıklamaları
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Akçeken, "Kazansaydık play-off için önemli bir galibiyet olurdu. Bu nedenle üzgünüz," dedi. Açıklamalarına devam eden Akçeken, maçın başlangıcında güçlü başladıklarını, ilk yarıda 3-0 önde olabilecek pozisyonlar yakaladıklarını belirtti.
Rakip takımın katı savunma anlayışının yanı sıra, yapılan kenar ortalarının kalitesizliği nedeniyle gol atma konusunda zorlandıklarını ifade eden Akçeken, "İlk yarının son dakikasında verilen penaltı bizim moralimizi bozdu. Penaltıya anlam veremedik ve bununla ilgili çok itiraz ettik," şeklinde konuştu.
İkinci Yarı ve Strateji Değişikliği
İkinci yarıda yapılan formasyon değişikliklerine de değinen Akçeken, "Maçın gidişatı ofansif oyuncuları oyuna almak zorundaydı. Yüzde 70 topa sahip olduk ve kazansaydık, büyük bir avantaj elde edebilirdik," dedi.
Adanaspor Cephesi
Karşılaşmanın diğer yüzünde ise Adanaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, takımının mücadeleyi iyi analiz ettiğini ifade etti. Rakiplerine karşı dengeli bir oyun sergilediklerini belirten Keleş, "Bugün savunmada iyi işler çıkardık ancak hücumda beceriksizlik yaşadık. Maçın 1-0 bittiği bir durumu değerlendirebiliriz," dedi.
Keleş, takımın büyük bir değişim sürecinde olduğunu ve yeni oyuncularla uyum sağlamayı hedeflediklerini açıkladı. "Sakatlıklar bizi zor duruma soktu. Deplasmandan 1 puan almak bizim için değerli ama kazanabilsek daha iyi olacaktı," diyerek takımın geleceğine dair umutlu olduklarını dile getirdi.
Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Ahlatcı Çorum FK ile Adanaspor, Çorum Şehir Stadı'nda karşılaştı. Adanaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş (fotoğrafta), maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Ahlatcı Çorum FK ile Adanaspor, Çorum Şehir Stadı'nda karşılaştı. Adanaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş (fotoğrafta), maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.