Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ağustos Ayında Öğretmenlere 15.000 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak

Ağustos ayında Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere 15 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Yapılan anlaşma kapsamında ödemeler tek seferde hesaplara yatırılacak.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 03:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ağustos Ayında Öğretmenlere 15.000 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak

Açıklama az önce geldi o tarihte 15.000 TL ödeme yapılacak Maaşlar ve maaş promosyonları ile ilgili güncel tüm gelişmeler merakla takip ediliyor.

Maaş zamları ile birlikte promosyonlar da gündemde yer almaya devam ederken güncel gelişmeler de çok sayıda kişinin yakın takibinde.

Temmuz ayında asgari ücret, emekli, memur ve belediye çalışanlarının maaşlarına yapılan zamlar sık sık gündemde yer almıştı. Asgari ücrete Temmuz ara zammı, emekli ve memur maaşlarına enflasyon rakamlarıyla birlikte yapılan yeni zamlar ve belediyeler ile sendikalar arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile birlikte belediye çalışanlarının maaşlarına yapılan iyileştirmeler gündemdeki yerini korurken maaş düzenlemeleriyle beraber promosyonlarla ilgili tüm gelişmeler de yakından takip edilen konular arasında.

Promosyon ödemeleriyle ilgili bir yeni açıklama da Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldi. 15 bin TL promosyon verileceği duyuruldu. İşte detaylar…

RPOMOSYONLAR GÜNCELLENİYOR

Temmuz ayı geride kalırken asgari ücrete, memur ve emekli maaşlarına yapılan düzenleme ile zam oranları da belli olmuştu. Ağustos ayının ilk günlerinde de hem zamlı maaşlar hem de promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar gündemde yer almaya devam ediyor. Promosyonlardaki son gelişmeler ve güncellemeler de çok sayıda kişinin gündeminde. Promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar sürerken bankalar ile kurumlar arasındaki promosyon anlaşmaları da çok sayıda kişinin yakın takibinde olmaya devam ediyor. Alınan kararlar ve yapılan güncellemelerin ardından kamuoyu resmi açıklamalarla bilgilendiriliyor.

AĞUSTOS AYINDA 15 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK

Güncel bir promosyon açıklaması da Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldi. Maaş promosyonu ile ilgili önemli bir duyuru yapan Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ağustos ayında 15 bin TL promosyon verileceğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, ‘İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen banka promosyon çalışması tamamlanarak sonuçlandı. Buna göre Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile 3 yıllığına 15.000 TL sözleşme imzalandı. Haziran ayından bu yana yaptığımız üçüncü ihale sonucunda en uygun teklif veren Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile üç yıllığına promosyon anlaşmasına varılmıştır. Buna istinaden Ağustos 15-20 arasında kişi başı 15.000 TL promosyon ödemesi banka tarafından gerçekleştirilecektir. Promosyon ödemesinden yararlanan personelin tayini çıktığı takdirde geri ödeme istenmeyecek olup yeni gelen personele de kalan aylar mukabilinde promosyon ödemesi yapılacaktır. Kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti alınmayacak olup hafta içi 09.00-16.00 saatleri arasında eft ve havale işletim ücreti de alınmayacaktır.’ ifadelerine yer verildi ve imzalanan yeni sözleşmenin hayırlı olması dilekleri sunuldu.

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte promosyon ihaleleri hareketlenmeye başladı. Belediyeler, il ilçe milli eğitim müdürleri ve kamu kurumları peş peşe ihaleler düzenliyor. En son yapılan ihale sonucunda öğretmenlere 15 bin TL promosyon verilecek. İmzalar atıldı ve tek seferde hesaplara yatırılacak.

ÖĞRETMENLERE 15 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre öğretmenlere tek seferde 15 bin TL ödeme yapılacak. Yapı Kredi Bankası ile yapılan anlaşma çerçevesinde 3 yıllık süre için 15.000 TL ödenecek. Kulu MEM Haziran ayından bu yana 3 kez ihale düzenlemiş ancak düşük teklifler sebebiyle sürekli ertelenmişti.