Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ağıralioğlu: Siyaseti Az, Mesuliyeti Çok Konuşmalıyız

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu, depremlerin 2. yılında sorumluluk vurgusu yaptı.

Yayın Tarihi: 05.02.2025 22:05
Güncelleme Tarihi: 05.02.2025 22:05

Ağıralioğlu: Siyaseti Az, Mesuliyeti Çok Konuşmalıyız

Ağıralioğlu, Malatya'da Basın Toplantısı Düzenledi

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya'da bir otelde basın toplantısı gerçekleştirdi. Ağıralioğlu, deprem yaralarının hala sarılmaya çalışıldığını belirtirken, "Bugün siyaseti az, mesuliyeti çok konuşmak gereken bir zamandır" ifadesini kullandı.

Hayatını Kaybedenlere Rahmet Diledi

Toplantıda, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Ağıralioğlu, bölgedeki mevcut durum hakkında şu sözleri sarfetti:

"Bugün siyasi münakaşayı azaltmalı, eksikleri ve sorunları daha fazla konuşmalıyız. İktidar, muhalefet, sivil toplum ve basın olarak, sesi çıkmayanların, ihtiyaçları göz ardı edilenlerin sorunlarına çare bulmak adına buradayız."

Depremlerin Getirdiği Yıkım ve Sorumluluk

Ağıralioğlu, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu ve bu tür felaketlerin 11 ilde büyük yıkımlara yol açtığını hatırlattı. Bu süreçte yaşanan mağduriyetlerin göz önüne serilmesi gerektiğine vurgu yaptı:

"Hükümetin bazen gözünden kaçabilecek sorunları uygun bir şekilde raporlamalı ve ihtiyaçlara yönelik stratejiler geliştirmeliyiz. Özellikle, gündelik rutin anma faaliyetlerinin ötesinde, bu faaliyetlere katılamayanların da sorunlarına ulaşmalıyız. Muhalefet olarak süreci daha dikkatli yönetmeliyiz."

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, depremlerin 2'nci yılında Malatya'da bir otelde...

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, depremlerin 2'nci yılında Malatya'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.