Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını Dizisiyle Popülerliği Arttı

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, Afra Saraçoğlu'nun popülerliğini arttırdı. Dizi, sezonun en çok takip edilen yapımları arasında yer alıyor. Yeni sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı ve Afra Saraçoğlu da sete girdi. Sosyal medyadan yaptığı reklamlarla da büyük bir gelir elde ediyor.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 14:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını Dizisiyle Popülerliği Arttı

Yalı Çapkını Dizisi Fenomen Oldu

Star TV ekranlarından geçtiğimiz sezon OGM Pictures imzası ile seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Yalı Çapkını dizisi, sezonun en çok takip edilen yapımları arasına ilk bölümünden itibaren girmeyi başardı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi fenomen oldukça, dizinin oyuncuları da popülerliklerine popülerlik kattı.

Yalı Çapkını Dizisinin Yeni Sezon Çekimleri Başladı

Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı. Senaryosunu Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay’ın kaleme alacağı Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonu için çekimler başlamışken; dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu da sete girmeye başladı.

Afra Saraçoğlu Sosyal Medya Reklamlarından Servet Kazanıyor

Sadece setlerden para kazanmayan Afra Saraçoğlu, şimdilerde sosyal medyadan yapmış olduğu reklamlardan da adeta servet kazanmaya başladı. İşte Afra Saraçoğlu’nun sosyal medyadan kazandığı tutar...