Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir İlişkisi Hakkında Gelişmeler

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki ilişki hakkında gelişmeler devam ediyor. Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Kubilay Aka'nın açıklamalarıyla gündem olan ikili, şimdilerde birlikte görüntüleniyor. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 30.08.2023 18:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir İlişkisi Hakkında Gelişmeler

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir İlişkisi Hakkında Gelişmeler

'Yalı Çapkını' dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu'nun Mert Yazıcıoğlu ile sevgili olduğu dönemde Kubilay Aka ile gerilmişti. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla yakın arkadaş olan Aka, 'Herkes hareketlerine dikkat edecek' diyerek, Mert Ramazan Demir'in üzerine yürümüştü. O dönem ikili arasında ilişki olmadığı konuşulurken iki başrol geçtiğimiz ay dudak dudağa yakalandı. Eser Yenenler'in programına katılan Aka, bir yıl önceki bu olayın hatırlatmasının ardından, 'Ben arkadaşlarıma çok düşkünümdür. 'Kimse üzülmesin' derken bazı şeylere dahil oldum' dedi. Yenenler ise, Demir ve Saraçoğlu'nun şu an birlikte olduğuna dikkat çekerek, 'Sen haklıydın' dedi.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisi hakkında konuşulanların bir türlü sonu gelmiyor! 'Yılın aşk bombası' olarak anılan bu ilişki hem sosyal medyada hem de ünlüler arasında sık sık gündemimize geliyor. Afra Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Kubilay Aka, bu ilişkiyle ilgili söyledikleriyle gündem oldu!Öyle ki magazin dünyasının en sevilen, en popüler çiftleri arasında gösteriliyorlardı. Afra Saraçoğlu ise bu sezon Yalı Çapkını'nda Mert Ramazan Demir ile partner olmuştu.İkili hakkında aşk iddiaları ortaya atılırken bu iddiaları duyanlar 'olur mu öyle şey' diyerek tepki göstermişlerdi. Tepkilerin sebebi ise Mert Yazıcıoğlu'nun Mert Ramazan Demir ile yakın arkadaş olmasıydı!Saraçoğlu ve Demir'in denizde aşk yaşadığı anlar kameralara yakalanınca, iddiaları yalanlamanın da hiçbir anlamı kalmamıştı artık.Mert Yazıcıoğlu'nun yakınlıktan duyduğu rahatsızlıktan ötürü ilişkisini kendisi sonlandırdığı konuşulmuştu o dönemlerde. Henüz aşk fotoğrafları yayılmadan yakın arkadaşı Kubilay Aka'nın yaşadığı gerginlik de bu iddiaları güçlendirmişti.Bu yılan hikayesine dönen aşk hikayesinde yeni bir hamle gelip gelmeyeceği merak edilirken Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Kubilay Aka, yeni bir atakta bulundu!Kubilay Aka, 'Ben arkadaşlarıma çok düşkünümdür. 'Kimse üzülmesin' derken bazı şeylere dahil oldum' ifadelerini kullandı.Eser Yenenler ise şimdiki duruma dikkat çekerek 'Sen haklıydın' yorumunda bulundu.E merakla bekliyoruz!