Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

AFAD Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusu

AFAD, sözleşmeli personel alımı için son başvuru tarihini 25 Ağustos olarak duyurdu. Adayların belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir. İstenen belgeler arasında diploma, kimlik kartı fotokopisi, askerlik durum belgesi ve adli sicil belgesi bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 10.08.2023 22:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

AFAD Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusu

AFAD duyurdu! Sözleşmeli personel alımı için son gün 25 Ağustos

AFAD 12-23 Haziran tarihleri arasında sözlü sınav yaptı. Sözleşmeli personel alımı için asil kazananlar açıklandı. Kazananlara tekrar bir duyuruda bulunan AFAD belgelerin 25 Ağustos tarihine kadar teslim edilmesi gerektiğini açıkladı.

AFAD tarafından yapılan duyuruya göre sözleşmeli personel alımı yapılacak. Personel alımı kesin sonuç bildirimi ve asıl aday atamaları hakkında yapılan duyuruya göre asıl olarak kazanan adayların belgelerini teslim etmeleri gerektiği açıklanmıştır.

TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER

AFAD internet sitesi üzerinden alımı yapılacak olan sözleşmeli personel sonuçlarının açıklanmasının ardından teslim edilmesi gereken belgeleri açıkladı. Bu belgelerin eksiksiz bir şekilde 25 Ağustos 2023 tarihine kadar belirtilen adrese şahsen ya da posta yolu ile teslim edilmesi gerektiği açıklanmıştır.

1. Adayların, sınav başvuru esnasında Kariyer Kapısı-İşe Alım Platformu üzerinden elektronik ortamda doldurmuş oldukları Aday Başvuru Bilgileri çıktısının imzalı nüshası.

2. Diploma veya mezun olduğunu gösterir belgenin aslı ve fotokopisi veya tasdikli sureti.

3. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi.

4. T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi.

5. Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli pozisyonunda tam zamanlı olarak görev yapmakta iken kurumlarınca sözleşmesi fesih edilen ya da sözleşmesini tek taraflı fesheden adaylar için görev yaptıkları eski kurumlarınca onaylı hizmet belgesi.

6. Varsa Sigorta veya Bağ-Kur hizmetlerini gösterir belge.

7. ''Adli Sicil Kaydının Olmadığına'' dair yazılı beyanı veya E-devlet üzerinden alınacak Adli Sicil Belgesi.

8. Fotoğraf (4 adet)

9. “Koruma ve Güvenlik Görevlisi” pozisyon unvanını tercih eden adaylardan Özel Güvenlik Kimlik Kartı ve Çalışma İzin Belgesi.

10. “Şoför” pozisyon unvanını tercih eden adaylardan Sürücü Belgesi onaylı örneği.