Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adanaspor, Üst Sıraları Hedefliyor

Adanaspor'un başkanı Asil Bostancı, bu sezon üst sıralarda yer almak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 11:08
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 11:08

Adanaspor, Üst Sıraları Hedefliyor

Adanaspor'da Üstte Oynama Hedefi

Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor, yeni sezona yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp başkanı Asil Bostancı, takımın üst sıralarda yer alması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Bolu'daki Kamp Çalışmaları

Bolu'da günde çift antrenman ile sıkı bir kamp dönemi geçiren Adanaspor, başkan Bostancı'nın ziyaretinden keyif aldı. Bostancı, "Takımımız iyi bir hava yakaladı ve camianın beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz." dedi.

Transfer Çalışmalarına Devam

Bostancı, transfer çalışmalarına da değinerek, "Yeni katılacak oyuncularla ilgili çalışmalarımız sürüyor." ifadesinde bulundu. Sezonun zor geçeceğini belirten başkan, "Çok transfer yapmak, başarılı olacağımız anlamına gelmiyor. Bu sene ligdeki rekabet çok karışık olacak, ama biz üstte oynayacak bir takım oluşturmayı planlıyoruz." açıklamasında bulundu.

Taraftar Desteği Önemli

Bostancı ayrıca, küskünlükleri sona erdirmek istediklerini vurgulayarak, "Taraftarımızın takıma sahip çıkması gerekiyor. Seyircisiz oynayan takımlar gibi büyük bütçelerle başarılı olamayız. Bize taraftar gücü lazım." ifadelerini kullandı.

Oyuncuların Beklentileri

Adanaspor'un stoperi Fatih Kurucuk, sıkı ve yorucu antrenmanlar gerçekleştirdiklerini belirtti. Kurucuk, "Hedefimiz daha dikkat çekici bir Adanaspor oluşturmak. Geçen sezon son anda ligde kaldık, bu sezon farklı bir hedefimiz var." dedi.

Fransız orta saha oyuncusu Abdoulaye Dabo ise, kampta yaptıkları hazırlık maçlarının kendilerine eksiklerini görme fırsatı sunduğunu söyledi. Dabo, "Bu sezon taraftarlarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.