Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adanaspor'un Teknik Direktörü Sol Bamba Hayatını Kaybetti

Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba, 30 Ağustos'ta hastaneye kaldırıldı ve yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 16:20
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 16:20

Adanaspor'un Teknik Direktörü Sol Bamba Hayatını Kaybetti

Adanaspor'un Kaybı: Teknik Direktör Sol Bamba Hayatını Kaybetti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, teknik direktörleri Sol Bamba'nın vefat ettiğini duyurdu. Bamba, 30 Ağustos'ta deplasmanda oynadıkları Manisa FK maçı öncesinde yaşadığı rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Başkan Asil Bostancı'dan Açıklama

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, hastaneye geldiğinde yaşanan durumu değerlendirirken, "Çok daha başka planlarımız vardı, daha uzun soluklu olacaktı. Bu hikaye böyle bitmemeliydi," ifadelerini kullandı. Bostancı, Bamba'nın futbol sevgisi ve karakteri hakkında, "Yüreği futbolla atan, futbolu çok seven, kalbi çok iyi bir insanı kaybettik. Bu kayıp bizi ve takımı olumsuz etkiledi," dedi.

Son Dakika Bilgileri

Bamba'nın hastaneye kaldırılmasıyla ilgili detaylar veren Bostancı, "Maç sabahı ateşlendi ve kusma belirtileri gösterdi. Daha önceki tedavileriyle ilgilendik ama o gün durum beklenmedik bir şekilde değişti. Şimdi evrakları bekliyoruz ve cenazeyi Fransa'ya nakletmeyi planlıyoruz," açıklamalarında bulundu.

Bamba'nın eşi Chole Elizabeth Bamba'nın da Fransa'dan Manisa'ya geldiği ve cenaze işlemlerini takip ettiği öğrenildi.

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, 30 Ağustos'ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Manisa'da hastaneye...

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, 30 Ağustos'ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Manisa'da hastaneye kaldırılan teknik direktör Sol Bamba'nın hayatını kaybettiğini duyurdu. Adanaspor Başkanı Asil Bostancı (fotoğrafta) Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi önünde gazetecilere açıklama yaptı.