Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert: Şampiyonluk Yarışında İddialıyız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, takımın şampiyonluk hedefine inandığını ve iddialı olduğunu söyledi. Evinde oynadığı 9 maçı da kazanan Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın en yakın takipçisi konumunda bulunuyor.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 15:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert: Şampiyonluk Yarışında İddialıyız

Adana Demirspor'un Hollandalı teknik direktörü Patrick Kluivert, SABAH Spor'a verdiği röportajda takımın şampiyonluk hedefine inandığını ve iddialı olduğunu söyledi. Evinde oynadığı 9 maçı da kazanan Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın en yakın takipçisi konumunda bulunuyor.

Kluivert, Adana Demirspor'a gelme sebebi olarak projenin iyi olmasını ve tekrar hoca olarak futbola dönmek istemesini gösterdi. Takımın evindeki başarısından gurur duyduklarını ve gelecek maçlarda da galip gelmeleri gerektiğini belirtti.

Montella ile çalışmalar

Kluivert, Adana Demirspor'un pozisyon zenginliği olduğunu ve Montella'nın sistemine devam ettiklerini söyledi. Ayrıca takımın en iyi golcüsü olarak Aboubakar'ı gösterdi ve Icardi'nin Galatasaray için değerli bir oyuncu olduğunu vurguladı.

Şampiyonluk hedefi

Adana Demirspor'un hedefinin dördüncülükten düşük bir seviyede bitirmemek olduğunu belirten Kluivert, takımın şampiyonluğa oynaması gerektiğine inandığını ve oyuncu grubunun da buna inanması gerektiğini söyledi. Şampiyonluğun zor bir hedef olduğunu ancak inanç ve hırsın önemli olduğunu vurguladı.