Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana Demirspor - Fatih Karagümrük Maçı Canlı Anlatımı

Süper Lig'in istikrarlı ekiplerinden Adana Demirspor, Fatih Karagümrük'le kozlarını paylaşıyor. Son 3 maçını kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Mavi Şimşekler, ligde işleri istediği gibi gitmeyen İstanbul ekibinin konuğu. Adana ekibi zirve yarışından kopmamak adına 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Kırmızı-Siyahlılar ise ateş hattından çıkmak için galibiyeti hedefliyor.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 21:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Adana Demirspor - Fatih Karagümrük Maçı Canlı Anlatımı

Süper Lig'in istikrarlı ekiplerinden Adana Demirspor, Fatih Karagümrük'le kozlarını paylaşıyor.

Son 3 maçını kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Mavi Şimşekler, ligde işleri istediği gibi gitmeyen İstanbul ekibinin konuğu. Adana ekibi zirve yarışından kopmamak adına 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Kırmızı-Siyahlılar ise ateş hattından çıkmak için galibiyeti hedefliyor.

CANLI ANLATIM

8. dakikada sağ kanattan Yusuf Sarı’nın pasında topla buluşan Belhanda, ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Emre Bilgin’in müdahalesiyle top oyun alanına geri döndü.

15. dakikada Güven Yalçın’ın pasında topla buluşan Valentin Eysseric karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta kaleci Ertaç Özbir’in kurtarışında top oyun alanına geri döndü.

32. dakikada Yusuf Sarı’nın pasında ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Nani’nin düşerken yaptığı vuruşta kaleci Emre Bilgin topu kontrol etti.

44. dakikada Belhanda’nın pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Nani, savunmada Davide Biraschi’yi geçip yaptığı vuruşta Levent Mercan’ın son anda müdahalesiyle topu çizgiden çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

GOL

52. dakikada Ibrahim Dresevic'in uzun pasında Adana Demirspor savunmasında Andrew Gravillon zeminde kayarak yere düşünce kaleciyle karşı karşıya kalan Nazım Sangare, topu ağlara göndermeyi başardı: 1-0.

Fatih Karagümrük-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetiyor. Karşılaşma beIN Sports 2'den canlı olarak ekranlara geliyor.

F. KARAGÜMRÜK - A. DEMİRSPOR İLK 11'LER

Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Biraschi, Dresevic, Ceccherini, Levent, Feghouli, Eysseric, Rohden, Nazım Sangare, Can Keleş, Güven Yalçın

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Gravillon, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Belhanda, Nani, Niang

FATİH KARAGÜMRÜK - ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR?

Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor arasında oynanan maç 23 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de başladı. Mücadele beIN Sports 2'den canlı yayınlanıyor.