Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana'da Oğlunu Elektrikli Bisikletle Koşturan Baba Gözaltına Alındı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir baba, oğlunu elektrikli bisikletin arkasında koşmaya zorladı. Olay hakkında inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 28.07.2024 11:25
Güncelleme Tarihi: 28.07.2024 11:25

Adana'da Oğlunu Elektrikli Bisikletle Koşturan Baba Gözaltına Alındı

Olayın Gelişimi

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşanan üzücü bir olay, sosyal medya üzerinden yayıldı. Pekmezli Mahallesi'nde bir baba, beline ip bağladığı küçük oğlunu elektrikli bisikletin arkasında koşmaya zorladı. Olayı gören vatandaşlar, durumu cep telefonlarıyla kayda alarak bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayıldığı saatlerde, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri durumu değerlendirmek amacıyla araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, yabancı uyruklu olduğu belirlenen baba Mahcub H. ve 13 yaşındaki oğlu A.H.'nin, bölgede bir çadırda yaşadığı tespit edildi.

Baba Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, çadıra giderek baba ve oğluna ulaştı. Mahcub H., ifadelerinde oğlunun arkadaşlarıyla bir çatışmaya karışmasını önlemek için onu çadıra götürmek istediğini, ancak çocuğun itaat etmemesi üzerine elektrikli bisiklete bindirip kaçmasını önlemek amacıyla belinden iple bağladığını belirtti. Yine, çocuğun bisikletten inip arkasından koşmak zorunda kaldığını anlattı.

Serbest Bırakıldı

Mahcub H., polis merkezine götürüldü ve yapılan işlemlerin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.