Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adamın Kafasına Yılan Isırdı: İlginç Bir Sürpriz

Geçen hafta bir adam, ön kapısının kilidini açıp içeri girmeye çalışırken siyah bir fare yılanı tarafından kafasına ısırıldığında hoş olmayan bir sürprizle karşılaştı. Şans eseri yılan zehirli değildi ve adamın oğlu tarafından çekilen video sosyal medyada viral oldu.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 12:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Adamın Kafasına Yılan Isırdı: İlginç Bir Sürpriz

Geçen hafta bir adam, ön kapısının kilidini açıp içeri girmeye çalışırken siyah bir fare yılanı tarafından kafasına ısırıldığında hoş olmayan bir sürprizle karşılaştı.

Şort giyen, siyah bir tişört giyen ve parlak turuncu bir su şişesi taşıyan adam ön verandasına gitti ve orada ön kapısının kilidini açmaya başladı. Tel kapıyı açarken, başlangıçta fark etmediği kara yılan çerçevenin üstünde asılı duruyordu ta ki başını ısırmak için aşağı fırlayana kadar.

Orta yaşlı adam ısırığı hissetti ve hemen geri sıçradı, sürüngenin çarptığı yere kafasına dokundu. Ne olduğunu anlayınca 'Isırıldım!' diye bağırdı. Panik halindeki adam geriye doğru hareket etti, ön kapısına giden basamaktan yuvarlandı, yere düştü, bir ayakkabısını kaybetti ve çimenlerin üzerinde yuvarlandı, sonra tekrar 'Isıldım' diye bağırdı.

Utanç verici anı Ring kamerasına yakalanan adamın şansına, kapıya asılı yılan zehirli değildi ve adam biraz sarsılsa da nihayetinde iyi durumdaydı. Adamın oğlu Stevie Haven, olayın tamamını TikTok'ta paylaştı ve video burada 33 milyondan fazla görüntülendi.

Kaynak: [kaynak adı]